Ynt: L200 Bigfoot
Vtecmaniac muhtemelen oyledir, dedigim gibi yurtdisindan doniyim bakacagiz durumlara
Racechip inanilmaz, ayari 2 kademe daha yukselttim tek kelimeyle mukemmel en ufak bi uyumsuxluk yok.
Az once benzin isigim yandi hemen bir hesap yaptim,
aracin orjinal lastikleriyle bu lastikler arasinda bildiginiz gibi kilometre gostergesinde bir farklilik olusuyor, 205-80-16 lastik ile 33-12.5-15 lastik arasinda %11.11 lik bir fark var.
Bu farkida goz onunde bulundurarak hesap yapilmali.
Arac 13.6 litre benzinle sehir ici istanbul trafiginde 141.3 km yol yapti.
9.6lt/100km yapar, aracin sehir ici fabrika verisi 10.2lt/100km.
33inc lastiklerle fabrika verisinin 0.6 litre altinda yakiyorum su an.
Bu 141 km nin 80 kusur kmsi tasarrufa hic dikkat edilmeden ve 3500 devirler zorlanarak vites gecisleri yapilmis ve aracin gucunu hissetmek icin hayli agresif hareketler ve hizlanmalar yapilmis hali, muhtemelen tum 141 km boyunca tasarrufa dikkat ederek kullanilirsa bu menzil uzayacak ve yakit sarfiyati sehir icinde 9 lt civarlarina dusecektir.
Bu arada aracim 39.692 kmde yani 40.000 bakimi geldi, yagim eskidi tum filtreler doldu bu halde bu tasarrufu sagliyorum bunlar yenilendiginde daha da dusecektir
Yani racechip iyiden de ote...