Ynt: L200 deneyimim
Arkadaşlar l200 ilk pikabım onun için sınıfında diğer araçlarla kıyaslama yapamayacağım ,sadece artı eksi değerlendirme yapabilirim.en başta mitsubishinin temsadan alınması lazım.araba ikibin km de ön diskler yamuldu.aradık temsayı sanayide tornalatıyoruz değişim yapamıyoruz dediler,araştırdım mitsubishi araçların yüzde sekseninde bu disk sorunu varmış.tornalata tornalata diskler bitti bende iyice soğudum arabadan.ikinci canımı sıkan araç düğmelerinin ,ve iç kapı kollarının yuvalarındaki plastik aksamın araç altı aylıkken boyalarının çıkması ,servis araç temizleme ve makyaj malzemeleri neden olabilir dedi,aynı servis ustası aracımda dif kilit olmadığını ısrarla sölemesi moralimi iyice bozmuştu.bu ustalara araba teslim ediyoruz diye.üçünçusü ise zamanla şehir içinde servis araçlarından sonra mahalledeki en uzun araç olması,l200 sayesinde Üsküdar'ın sokaklarını ezberledim.ufak tefek şeylerde olsa paranin karşılığı bu olmamalı diyor insan.sonuçta herkes rahat kazanmıyor parayı.iyi tarafı Anadolu'da çok rahat alıcı bulması,ikinci el piyasası güzel.