L200 için karar aşamasındayım.

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan chooyu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 52
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,440
Ynt: L200 için karar aşamasındayım.

SERKANEFE' Alıntı:
az önce gördüm daha önce gördünüz mü bilmiyorum, offroad aşkınız varsa size şu tankları tavsiye edebilirim, çok deli duruyorlar..

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=48790.0




''SERKANEFE'' beyefendinin de dediği gibi tanklar tavsiye edilir :smiley: :smiley: ;)
 

Etiketler
Ynt: L200 için karar aşamasındayım.

Eyvallah gereğinden fazla yardımcı oldunuz.Çok teşekkürler.Tavsiylerinizi muylaka değerlendiriyorum.
 


Ynt: L200 için karar aşamasındayım.

Benim de L200 Magnum aracım var. Bundan önce İsuzu 4X2 vardı. Ben Japon arabası kullanıp da Motoru bitirebilen birisini henüz duymuş değilim.
 

Ynt: L200 için karar aşamasındayım.

benim aracım 245000km de alırken motorunu ölçtürmüştüm Ankara şaşmaz sanayide bir akrabama araç aldığımda 243500 km deydi bana denilen motorun yüzde 20 si bitmiş yağ ve mozoto dikkat et bakımlarını aksatma 700000 km rahat yaparsın demişti arkadaşn dediği gibi japon aracında motor problemi olmuyor opelde motordan çok çekmiştim onun için bende sizin gibi aracı almadan çok araştırdım üzerinde itinayla durduğum bir noktaydı motor içiniz rahat olsun ama genede baktırın bir ustaya
 





Ynt: L200 için karar aşamasındayım.

Merhaba arkadaşlar 2010 model 20.000 km de 4x4 bir test L200 nü sallanmamdan dolayı elimden kaçırdım.Fiyat sizce normalmiydi?
 





Ynt: L200 için karar aşamasındayım.

chooyu' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar 2010 model 20.000 km de 4x4 bir test L200 nü sallanmamdan dolayı elimden kaçırdım.Fiyat sizce normalmiydi?
Fiyat yazmamışsınız ???
 


Ynt: L200 için karar aşamasındayım.

Sevgili dostum,
2008 den beri 4x4 kısa kasa L200 kullanıyorum. Araç şu an yaklaşık 150.000 km de. Şanzumaznı 4 lü olan tipden. Bu yolun yaklaşık 15.000 km sini ful takviyeli modda yaptım. Pek iddialı konuşmak istemem ama bir L200 ü benim kadar arazide kimse zorlamamıştır. Araziden kastım en iyi yolunda traktörlerin ancak gidebildiği yada hiç yol olmayan tür araziler yani. İzmir Yükseliş servisi benim aracı iyi bilir.
Vergi kasko vb konular bir tarafa, onlar hayatın asıl realitesi ama ... Bu araç benim bu güne kadar kullandığım en gaddar araç. Şimdiye kadar en ufak bir sorun çıkarmadı. Standart bakımları dışında. Biraz modifikasyon bu iş için yeterli. Lastikleri büyütüp (bendekiler Yokohama AT-S 265/70 R17), alt koruma sacını çelik alüminyum olan ile değiştirip, arka kasayıda kapatırsanız tadından yenmiyor. Neredeyse her pazar alıp çocuklarımı İzmir civarında, daha önce gitmediğim bir yer bulup dalıyorum araziye.
Yakıt ise yaklaşık 10 Lt/100Km civarında (arazide). Hızlanması konusunda da bir otombilden eksiği yok fazlası var.Emniyeti de cabası. Ama 4x2 leri hiç tavsiye etmem. Alın bir emektar station Renault aynı performansı alırsınız. Son sözüm, L200 e alıştıktan sonra otomobile ( 2008 Opel Astram da var) binemez oldum.
Hayırlısı diyelim.
chooyu' Alıntı:
Sayın hagürel keşke sıfır 4x4 alabilecek kadar bütçe ayırlabilsem fakat bu beni aşar ayrıca bugün bayiye sordum sıfır 4x4 lerin yıllık vergisi 3000 tl civarında sıfır 4x2 ler ise 1000 tl.Dediğiniz gibi eski modellerde kasko değeri esas alınıyormuş maliyeye gidip sigortacıdan alınan belge verildiğinde indirimli vergi ödemesi sözkonusu oluyormuş.yani sizin verdiğiniz bilgiler doğru.Ne yazıkki indirimler sıfırda ilk yıl için olamıyor aracın değeri üzxerinden kasko yapıldığı için yüksek vergi söz konusu.Ben aracı şehir içinde 4x2 modundada begendim birde arazide 4x4 deneyeceğim sonrasında hesap kitap yapıp 4x4 lerin alabileceğim en genç yaşını tespit edeceğim.Honda gibi kalkışta seri değil ama zaten bu iki aracı kıyaslamak yanlış olur.Rahat konforlu sesi ve yolu hissetmedim diyebilirim.
 

Ynt: L200 için karar aşamasındayım.

Sevgili doslar,
2008 den beri 4x4 kısa kasa L200 kullanıyorum. Araç şu an yaklaşık 150.000 km de. Şanzumanı 4 lü olan tipden. Bu yolun yaklaşık 15.000 km sini ful takviyeli modda yaptım. Pek iddialı konuşmak istemem ama bir L200 ü benim kadar arazide kimse zorlamamıştır. Araziden kastım en iyi yolunda traktörlerin ancak gidebildiği yada hiç yol olmayan tür araziler yani. İzmir Yükseliş servisi benim aracı iyi bilir.
Vergi kasko vb konular bir tarafa, onlar hayatın asıl realitesi ama ... Bu araç benim bu güne kadar kullandığım en gaddar araç. Şimdiye kadar en ufak bir sorun çıkarmadı. Standart bakımları dışında da pek para harcanmadı. Biraz modifikasyon bu iş için yeterli. Lastikleri büyütüp (bendekiler Yokohama AT-S 265/70 R17), alt koruma sacını çelik alüminyum olan ile değiştirip, arka kasayıda kapatırsanız tadından yenmiyor. Neredeyse her pazar alıp çocuklarımı İzmir civarında, daha önce gitmediğim bir yer bulup dalıyorum araziye.
Yakıt ise yaklaşık 10 Lt/100Km civarında (arazide). Hızlanması konusunda da bir otombilden eksiği yok fazlası var.Emniyeti de cabası. Ama 4x2 leri hiç tavsiye etmem. Alın bir emektar station Renault aynı performansı alırsınız. Son sözüm, L200 e alıştıktan sonra otomobile ( 2008 Opel Astram da var, kimse onu istemiyor) binemez oldum.
Kabini oldukça geniş ve rahat. Arka koltuk diz mesafesini ise hiç bir otomobilde bulamazsınız.
Bu araç konusunda karar aşamısında olan arkadaşlar bence hiç düşünmesinler.
Saygılar.
 

Ynt: L200 için karar aşamasındayım.

TEMİZ BİR L 200 BULUNCA DÜŞÜNECEK PEK BİR ŞEY KALMIYOR. İSTER BİNEK OLARAK İSTER OFFROAD OLARAK KEYİFLE KULLANABİLİRSİNİZ. MACERA İSTEĞİ OLMAYAN BİR İNSANI BİLE MACERAYA SÜRÜKLEYEN BİR ARAÇ. BEN 2009 ARALIKTA ALMIŞTIM. ALIRKEN NASIL OLUR ACABA ŞEKLİNDE TEREDDÜTLERİM VARDI. PERFORMANSINI GÖRÜNCE İYİKİ ALMIŞIM DEDİM. 4X4 L200 SAHİBİ OLMAK, SIRADIŞI OLMANIN BAŞKA BİR TARİFİ Mİ ACABA?

IMG 1846
 



Ynt: L200 için karar aşamasındayım.

Arkadaş hala mı karar aşamasındasın ? al artık görelim resimlerini
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,496
Mesajlar
1,518,874
Kayıtlı Üye Sayımız
172,159
Kaydolan Son Üyemiz
Fatih avcı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst