Ynt: L200 konusunda yardım edermisiniz??
selam aracı dün aldık .... intense modeli atsc li 2008 model thule marka çeki demiri ve kapalı kabin ruhsata işli ...100000km bütün bakımlar serviste yapılmış ilk sahibinden çok ufak çizikleri olan bir araç....
aracı görür görmez içim ısındı önce bir test sürüşü sonra doğruca servise gittik komple ekspertiz yapıldı boya hata vs yok bütün bakımları yetkili serviste yapılmış triger vs ağırbakımı yapılmış araziye girmemiş bir araç birtek airbag ışığı yanıyordu...
direksiyonda bulunan bir sargının değişmesi gerek dendi tahmini 500tl dendi aracın garantisi daha yeni bitmişti garanti kapsamına girmez dediler... neyse bizde aracı gebzede nadir adında bir arkadaşa götürdük oto elektrik elektronik servisi baktılar tamam dedi abi en kötü ihtimal 150 tl hallederiz neyse biz aracı bıraktık noter vs işlerini hallettik aracı almaya gittim ışık sönmüş araç hazırdı neyse havada kararmıştı dedim hayırlı işler çıktım yola bu arada yorgunluk ve yolu bilmemekden kaynaklı ters yöne girrmişim polislerle ufak bir münakaşadan sonra cezameza yemeden yoluma devam ettim ;D ;D ;D ;D gebzeyi çıktıktan sonra aracın atsc lambası yandı dedim galiba düğmeye dizim değdi ??? ??? düğmeye bastım sönmedi ??? neyse kontağı kapattım geri çalıştırdım ışık söndü yola devam 5 10 km gitmeden birdaha atsc off lambası yandı gene aynı kontağı kapattım açtım düzeldi ??? ??? ??? sonra birdaha
dedim kendi kendime arabaya gözün değdi ;D ;D ;D ;D neyse geri dömedim ankaraya kadar gittim sabah ankarada istanbul yolu üzerindeki servise gittim b,ilgisayara bağladılar usta kıç attırdınmı bu arabaya dedi yok dedim :
:
:
neyse siz bakın ben bir çay alıyım dedim üst kata çıktım servisten başka bir usta yanıma geldi abi bu arabanın direksiyonu söküldümü rot ayarı yapıldımı dedi
dedim evet tamam abi direksiyonu söküp takmışlar orda bir sensör var dedi o tam simitle karşılamamış direksiyonu düzelticez araç senin direksiyonu tanımıyo dedi bende düzeltin dedim
:-\ neyse 5 dk sonra araç hazır dediler aracı çalıştırdık herşey normale dönmüştü ....
8) 8) 8) 8) 8) 8) baya bir sevindim ;D ;D ;D ;D neyse servis ücretini ödemeye gittim arkadaşa nekadar dedim 110 tl dedi
kartı uzattım çek şurdan dedim
amahata gittiya 300 deseler verecem ;D ;D ;D adam yantaraftaki kıza kartı uzattı kız bana şöyle bir baktı 10 tl efendim dedi
bana bakmış pis pis sırıtıyolar ;D ;D ;D ;D dedim dur abla al şurdan nakit veriyim bare ;D ;D ;D ;D servis elemanı diyoki bize abi gittiniz sıfırlarına baktınız 100tl bakma parası kesmiştik hadi neyse bizden olsun ;D ;D ;D ;D ;D ;D içimden ebenin dedim
ama çokta memnun oldum samimi insanları çok severim ödemeyi yaptık işimizi bitirdik dün akşam eve geldim hastaydım zaten düştüm yattım ......
burdan yardım eden fikir veren bütün arkadaşlara çok teşekkür ederim sağolun var olun gerçekten güzel bir araç değerini bilmek gerek .... :-* :-* :-* :-*