L200 magnum off road tamponu için yardım resımdekı tampondan nasıl edinebilirim

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mserdemir Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,865

mserdemir

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE... M.KEMAL ATATÜRK
Yer
ankara
resimde tampondan yaptırmak ıstıyorum veya satın almak,bu konuda yardımcı olursanız cok sevınırım

resımdekı araç sahıbınden özürdilerım resmını ızınsız kullandıgım ıcın .

l200.jpg

Etiketler
Ynt: L200 magnum off road tamponu için yardım resımdekı tampondan nasıl edinebilirim

Resimdeki tampon ARB'nin tamponuna benziyor. Eğer öyleyse Tar Oto'dan temin edebilirsiniz sanıyorum.
Benzerini ise gerek İstanbul'da ve gerekse de Antalya'da yapan ustalar olduğunu biliyorum. Sitede onlarla ilgili bilgiye de ulaşabilirsiniz..

Ynt: L200 magnum off road tamponu için yardım resımdekı tampondan nasıl edinebilirim

birazöce görüşmüştük buda benim link
icelersiniz http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=38868.140

FERO' Alıntı:
Resimdeki tampon ARB'nin tamponuna benziyor. Eğer öyleyse Tar Oto'dan temin edebilirsiniz sanıyorum.
Benzerini ise gerek İstanbul'da ve gerekse de Antalya'da yapan ustalar olduğunu biliyorum. Sitede onlarla ilgili bilgiye de ulaşabilirsiniz..

teşekkurler ilginiz için
AHMET07' Alıntı:
birazöce görüşmüştük buda benim link
icelersiniz http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=38868.140

ahmet ustam hemen bakıyorum sayfaya

REsimdeki tamponu ve aracın tüm işlemlerini yapan kişi;

İLFER OTO İlyas Usta dır.

Google a İlfer Oto yazın iletişim bilgilerine ulaşırsınız ..

Fantastic Light' Alıntı:
REsimdeki tamponu ve aracın tüm işlemlerini yapan kişi;

İLFER OTO İlyas Usta dır.

Google a İlfer Oto yazın iletişim bilgilerine ulaşırsınız ..

hocam cok tesekkurederım hemen arattırıyorum

Bu araç yolsuzlar grubundan bir arkadaşın ben bir ara görüşmüştüm facebook a yolsuzlar diye arattırırsanız bilgilerine ulaşırsınız araç bir ara satılıktı sahibinden daha net bilgi alırsınız aslında

hagurel' Alıntı:
Bu araç yolsuzlar grubundan bir arkadaşın ben bir ara görüşmüştüm facebook a yolsuzlar diye arattırırsanız bilgilerine ulaşırsınız araç bir ara satılıktı sahibinden daha net bilgi alırsınız aslında

cok tesekkurederım.sahıbındende gormustum fakat daha sonra arattıgımda bulamadım

Bu arada benimde arka tampon sıkıntım var onu yaptıracam ama nasıl bişey olacak karar veremedim ortasınada çeki demiri taktırmak istiyorum fikri olan varmı aranızda

hagurel' Alıntı:
Bu arada benimde arka tampon sıkıntım var onu yaptıracam ama nasıl bişey olacak karar veremedim ortasınada çeki demiri taktırmak istiyorum fikri olan varmı aranızda

benım arka tamponda sıkıntılı

resimdeki tampon biraz kaba deyilmi bana kalırsa yaklaşma ve uzaklaşma açılarını arttırmak için mümkün olduğunca araca yakın yapmak lazım malum araçlarımız pick up

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
aygut

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR