L200 Magnum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan barb_alone Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 73
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 45,541

Etiketler
Ynt: L200 Magnum

magnum06' Alıntı:
Eklediğiniz resimden gördüğüm kadarıyla Eski kasa l 200 ü soruyorsunuz. Bu kasa 2003 ile 2006 arası çıkar tabi yeni kasanın da 2006 modeli mevcuttur. Bu kasanın 2004 modeli bende mevcut on seneyi aşkın bir süredir 4x4 lerle birebir uğraşıyorum.Denemediğim binmediğim araç kalmadı diyebilirim arkadaş grubumuzdada her marka ve model araçlar var.Eski kasa magnum Türkiyeye sınırlı sayıda girmiştir binmek için alan kişilerin kolay kolay satmayacağı bir araçtır.Sınıfının en dolu aracı desek yeri vardır.2500 cc 105 bg turbo ıntercoler motor a sahiptir. Yeni kasadan farklı olarak süspansiyon sistemi(ön) bükülebilen millere sahiptir bu sayede alttaki civataları sayesinde aracın yuksekliğiyle kolayca oynanabilir.Eski kasaların tamamında diferansiyel kilidi mevcuttur direksiyonun solundaki bir düğmeyle devreye girer(elektrikli).Bunun yanında bu araç arazi ağırlığı ön plana cıkan bir araç olduğundan fabrikasyon çift akülü cıkar bunun faydasıda araca takılan harici bir vinç i rahatlıkla çevirebilmesidir.Hidrolik direksiyon, merkezi kilit,dört cam otomatik,klima,abs,airbag,ısıtmalı ve elektrikli ayna gibi bir cok özelliğe sahiptir. Her şeyi bir tarafa bırakalım aracın en önemli özelliği aracın sağlamlığıdır.(Aracın sağlamlığı jandarma araç alım ihalesi öncesindeki belli markaların içerisinde olduğu deneme testiyle bir cok kez kanıtlanmıştır).Aracın özellikle ön takımı o kadar sağlamdırki servise ve tamire kolay kolay girmez diyebilirim.Eksisi olarak arkası diğer sınıflarında sorunu olan biraz dardır ve ataklığı yenilerine nazaran azdır dediğim gibi bu araç arazi ağırlıklı evladiyelik bir araçtır.Ataklık konusunda takılan bir kit sayesinde motor performansı 30 bg e kadar yükseltilebilmektedir.Araç üstü çadır demişsiniz ister arkasını kapattırabilirsiniz çadırı üstüne monte ettirebilirsiniz isterseniz kapattırmadan aracın tavanına çadır yaptırabilirsiniz. Kasa kapattırma işinde seçenek cok sizin sormuş olduğunuz kasanın 2006 modelini arkadaşıma aldık onun arkasını kapattırdık fiyatları ise 1500 ile 3000 tl arasında farklılık gösteriyor özelliklerine göre.Bunun yanında aracın göğüsünün üzerindeki eğim ölçer voltmetre ve termometre araca ayrı bir güzellik katıyor ve ilk bakışta gerçek bir 4x4 olduğu anlaşılıyor.Araç için söylenecek bir sürü artı şey var ama kısaca bahsetmek istedim sormak istediğiniz başka bir şey olursa seve seve cevaplarım :smiley:

İyi günler. Bende de 2005 modeli mevcut. Sizden öğrenmek istediğim; Motor performans arttırıcı kiti nereden temin edebiliriz. Benim araştırmalarım bir sonuç vermedi. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Saygılarımla

[attachment=4]Benden de biraz benim araçtan offroad görselleri.
[imgzoom][attachment=1][attachment=2][attachment=3][/imgzoom]

DSCF2488.jpg

DSCF2527.jpg

DSCF2630.jpg

DSCF2536.jpg

Lastikler silverstone extreme117 31/10;5/16 Mükemmel iş yapıyor, ve aracı hiç kasmıyor. Zaten orjinal ebadı.

hakanbusa' Alıntı:
İyi günler. Bende de 2005 modeli mevcut. Sizden öğrenmek istediğim; Motor performans arttırıcı kiti nereden temin edebiliriz. Benim araştırmalarım bir sonuç vermedi. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Saygılarımla

http://urun.gittigidiyor.com/Dizel-Power-Box-Mitsubishi-marka-arabalara-gore_W0QQidZZ17400163

bu eleman satıyor ama ebay.com da daha uygun fiyata bulunabilir.

hakanbusa' Alıntı:
Lastikler silverstone extreme117 31/10;5/16 Mükemmel iş yapıyor, ve aracı hiç kasmıyor. Zaten orjinal ebadı.
hakan bey merhaba, öncelikle verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim. Bende de eski kasa L200 mevcut. Aracı 2" yükselttim. Sığacak mı bilmiyorum ama aynı lastiğin 265 80 16 (33x10,5 R 16) versiyonunu almayı düşünüyorum. Olmadı, 32" lastik bakacağız artık ???
Malumunuz zaman zaman uzun yol yapmak veya araziye çıkabilmek için asfaltta uzunca bir süre kullanmak gerekebiliyor. Lastiklerin asfalt performansı hakkında değerlendirmenizi alabilirmiyim. Balansı, gürültüsü, yakıt tüketimi, yol tutuş, frenaj gibi verileri nasıl, memnun musunuz?

Bir arkadaşıma 2006 modelini aldık siyah gri renk 120.000 km de olması gerek ve sıfır hata 24.500 tl ye aldık kendisi inanılmaz derecede memnun almadan öncede denemedik 4x4 pick up bırakmadı.

benim araç sizin aracın rengi ile aynı ama bu fiyetlar bana başka bir araca sıçrama şansımı azaltıyor bu işi ben biraz daha gözden geçirsem iyi olacak siz nasıl yükseltme işinden hala memnunmusunuz tamammı devammı ben bayağı kararsız kaldım eski kasanın çamur kabiliyeti süper ama yükseltme çok masraflı tahminim yeni kasayı yükseltirsem eski kasa kadar hırpalamaya gelmiyecek

Süspansiyon yükseltme tamam da henüz lastik ve jant işine giremedim. Bu haftasonu zamanım olursa o işlerle ilgilenileneceğim umarım.

size kolaygelsin bugun takaslamak için fiyat araştırması yaptım 17 den yukarı veren olmadı birde rengi gitmeyen renkmiş halbuki ben bu güne kadar bir siyah vede bir kırmızı gördüm geri kalanlar hep benim araba rengiydi satacam dedimi mundar ettiler arabamı iyice deli oldum arabaya bakmaya bile tenezzül etmediler hemen karşıdan öyle 17 veririz iyice 2 öküz parası neyse sizi ve konuyu karıştırdım iyice
size kolaylıklar dilerim bize güzel bir örnek çıkarın

st' Alıntı:
size kolaygelsin bugun takaslamak için fiyat araştırması yaptım 17 den yukarı veren olmadı birde rengi gitmeyen renkmiş halbuki ben bu güne kadar bir siyah vede bir kırmızı gördüm geri kalanlar hep benim araba rengiydi satacam dedimi mundar ettiler arabamı iyice deli oldum arabaya bakmaya bile tenezzül etmediler hemen karşıdan öyle 17 veririz iyice 2 öküz parası neyse sizi ve konuyu karıştırdım iyice
size kolaylıklar dilerim bize güzel bir örnek çıkarın
Şimdi birşey derdim ama forumda yasak :mad: 17.000 TL teklif eden kimse herkesi kendi gibi gerizekalı sanıyor herhalde. Sonra galerisinde 27.000 fiyat koyup satacak uyanık! Bence bu aracı siz satın alıyor olsanız kaça alırdınız, o değeri tarafsız gözle belirleyip satılığa çıkarın internette. Temiz durumdaki her aracın alıcısı vardır. Ben 29.000 TL'ye bir haftada satılan otomatik L200 biliyorum. Nereden mi biliyorum? ben kaçırmıştım da oradan :-\

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,842
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
Bir öğretmen

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR