L200 Magnum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan barb_alone Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 73
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 45,532
Ynt: L200 Magnum

TR deki yeni kasalar 2006-2011 arası common rail motor ve 136 hp. (Arada ralli art paketli 160 küsür hp olanlarda var.)

Diğerleri 100-115 hp arası.

Yani 136 hp dediğiniz yıl üretimi motor yok.

Etiketler

eski kasa araçlarda ralliart paketi ile 136 bg güç alınabiliyor. belki belirttiğiniz araçta ralliart paketi veya benzeri bir chip modifikasyonu sözkonusudur.

araç fabrika çıkışlıo şekilde geldig söylendi döşemeleride farklıymış kırmızı siyat göstergeler kırmızı ışık...vs vs

Br fuar için falan hazırlanmışsa bilemem ??? Araç temizse ekstraları da yanına kâr kalır :smiley:

2003 model ..yanlız bu 2003 lerde 2006 latra göre ön ızgara farklı galiba birde tamponlarda sis farı yok..acaba başka ayrıntı varmı bilmiyorum..araç 100.000 km de tek el kullanılmış lastikleri yeni hata boya yok..arka kabin kapalı,bütün bakımları düzenli olarak yapılmış..tiger kayışı degişmiş..son bakımı yapılmış.geri görüşkamerası var bluetooht var.vs vshepsi güzelde 30.000 lira istiyoo işte burası birazz düşündürcüü

Bayram Bey bahsettiğiniz araç da büyük ihtimal cip vardır aracın fabrika çıkışı 105 hp dir. Dediğiniz gibi panjurlarıda farklı çıkar seneye göre, sis lambalı model 2005 model ve üzerinde çıkar bunun yanında klimaları dijitaldir.2006 modele kadar aman aman bir değişiklik yoktur aralarında, 2006 dan sonra zaten kasa değiştirmiştir l 200. Bahsettiğiniz aracı gerçekten merak ettim acaba resmini ekleme şansınız olurmu? :smiley: Burak.

dediğinizde haklı olabilirsiniz benim araçta 136 beygir ve sessiz motor vardı ruhsattada 136 yazıyordu servis değiştirdiğimde de ustalar itiraz etmişlerdi fakat yakıt pompasına bakınca hak vermişlerdi ve aracın ön viraj takozları ve deve boyunları farklı idi daha farkedemediğim farklar varmı bilemyorum ama parçalar şase numarasından istenince sorun olmuyordu yanlızca sistem bazen şaşırıyordu ve genelde yurt dışından gelmesini bekliyorduk

birde 3 adet geri vitez müşürü gelmesine rağmen üçüde uymamıştı işi anahtar takarak çözmüştük ve arka difransiyal kilit müşürleri de farklı olduğundan değiştirememiştim yerinde kabloları kopmuş bir şekilde duruyordu ( bende yazdıkça aklıma geliyor)

2008 yılında bu parça uymaması olayına çok kızarak merkezi aradığımda da şase numarasını istediler ve 3 gün sonra bu araçların sınırlı sayıda özellikle kasa değişimi olmazdan önce türkiyeye girdiğini söylemişlerdi balki 2003 yılında da aynı tip araçlardan gelmiş olabilir yanlız benim koltuklar ve gösterge ışıklarında fark yoktu

nasipsek bu gün bakacam arabayı daha görmedim söyledigne göre 2003 de türkiye ye sınırlı sayıda gelmiş araçlardan biriymiş neyse bakacaz şimdid hanya ile konya belli olçak..

baya çile çektik su gibi paramız aktı diyarbakırda ceyhan oto servisinde sağ aksımızı değiştirdik sol aksımızın körükleri değişti tabi böyle yoğun yolculuk yaptığımız için 5000km doldurduk erzurum araz otomotivde servis bakımına girdik aracımız son derece iyi durumda -25 derecede sıcacık güvenli şekilde yolculuk sağlıyor herkesin savrulduğu yerleri güvenle geçiyoruz yardımı olan herkese teşekkürler

drbilgin' Alıntı:
baya çile çektik su gibi paramız aktı diyarbakırda ceyhan oto servisinde sağ aksımızı değiştirdik sol aksımızın körükleri değişti tabi böyle yoğun yolculuk yaptığımız için 5000km doldurduk erzurum araz otomotivde servis bakımına girdik aracımız son derece iyi durumda -25 derecede sıcacık güvenli şekilde yolculuk sağlıyor herkesin savrulduğu yerleri güvenle geçiyoruz yardımı olan herkese teşekkürler

Bakımlı bir L200 sizi kesinlikle yolda bırakmaz.

Güle güle kullanın aracınızı ..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,841
Kayıtlı Üye Sayımız
166,943
Kaydolan Son Üyemiz
senol52

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR