L200 Ön takım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hagurel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 9
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,747

hagurel

L200 Magnum 4x4
Yer
BOLU
Arkadaşlar 2001 model 4x4 L200 Magnum kullanıcısıyım aracımın ön takımında değişmesi gereken parçalar var bunları nereden temin edebilirim buralarda bulamıyorum sipariş edecem yanlış gelir diye çekiniyorum servise gidecem öpmek istiyor yardım edermisiniz liste halinde ihtiyaçlarımı yazıyorum
1 : Rotiller takım olarak 4 adet zannedersem
2: Esrot Burcu
3: Çolak rot iki çeşit oluyormuş galiba bunu nasıl tespit edecem
4: Viraj Lastikleri iki adet
hepsi bu kadar frene bastığımda araç öne doğru yığılırken gacur gucur sesler geliyor

Etiketler

Ynt: L200 Ön takım

servis yan sanayisine 700 lira fiyat verdi orjinalini bilmiyorum kaç der

bildiğim kadarıyla mitsubishi de bazı parçaların orjinali bulunmuyor. atıyorum, sadece rotil olarak satılmıyorda ön salıncak komple satılıyor :smiley:

Yok yok ilfer otodan temin ettim sağolsunlar çok iyiler işlerinide biliyorlar

biz bu araçaların parçalarını Taiwan dan (çinden değil) ithal ediyoruz. İlgilenen özelden mesaj atabilir. saygılar...

oğuzatay' Alıntı:
biz bu araçaların parçalarını Taiwan dan (çinden değil) ithal ediyoruz. İlgilenen özelden mesaj atabilir. saygılar...

Biz derken hangi firmasınız anlayamadım ,bana bu aracın tavan çıtaları lazım temin edebilirmiyiz üzerine bagaj yaptırmak istiyorum fiyatı beni aşmazsa ,tamir işi ile de uğraşıyormusunuz yeriniz nerededir ayrıntılı bilgi verebilirmisiniz telefon adres gibi teşekkür ederim alakanıza

Eksik bilgi oldu özür dilerim. biz oto marmara olarak (0212-4232828) japon ve kore araçlarının mekanik ve kaporta malzemelerini kore, taiwan vs ülkelerden ithal edip toptan ve parekende satışını yapıyoruz. aksusear ile ilgili çalışmamız bulunmuyor. Saygılar...

teşekkürler belki lazım olursunuz belli mi olur bulunsun bilgiler bir kenarda

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
aygut

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR