l200

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceritiplik Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 20
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,909

Etiketler
Ynt: l200

Şu yanlış anlaşılıyor.Mitsubishi 2000 mt rakımda gitmiyor denmiyor.Çekişte düşme var deniyor.Benim aracım ile 2000 mt rakıma cıktığımda herhangi bir sorun yoktu.sorun arabayı hafif rampa yukarı stop ettikten 20-25 dk sonra yerini değiştirmek istedim.Fakat araç bir türlü gaz yemedi.Sonrasında 4L konumunda çıkardım.Araçtan kuşkulanıp 2200 mt rakıma doğru sürdüm.2H konumunda vites L de araç çok rahat ilerledi.Tekrar stop ettim.Kalkışta yine zorlandı.İlerlerken sorun yok sorun dur kalkta yaşanıyor.Antalya servise gittiğimde Daha öncede 2000 mt rakımdaki bir mermer ocağındaki l200 de aynı sorunla gelmişti dedi.Mitsubishi servisinde çalışan arkadaşım.Konya dan yüksek rakımlı yerlerden gelen araçların da antalyada vuruntulu çalıştıkları şikayeti olduğunu söyledi.Yani aracın avansı yüksek rakıma göre ayarlı oluğundan deniz seviyesinde araç vuruntulu çalışıyor.

Ben sadece konuyu açan arkadaşa referans olması bakımından cevap yazdım, sizin gibi aracımı övmek veya başka markaları kötülemek vede damdan düşer gibi ''-senin konuyla bir alakan yok'' der gibi bir üslupla cevabı yazmadım.

ben sizinle ilgigi kötü bir usluple bir yazı yazmadım ben sadece sorunuma çara bulmaya çalısıyordum ama bağzı arkadaşlar konuyu gereginden fazla hassasiyetle cevaplama gereği duydular gereksiz bir tartışmaydı emin olun art niyetli bir yazışma değildi

Konuyu açan arkadaşın yazısına alıntı yaparak cevap yazsam daha iyi olacaktı hata birazda bende var.
İyi günler.