L200'den Canavar Kamyon

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan st Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 289
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 69,327
Ynt: L200'den Canavar Kamyon

Bence yapilan isin olmamasi icin hicbir sakinca yok.Elbetteki o olculerde yukselen arac asfaltta eski surus guvenligi ve konforunu vermeyecek, dalma gezme yapacaktir.

Umarim araciniz dilediginiz gibi olur, ustaminda ellerinden opuyorum cok guzel is cikartiyor.

Etiketler

st' Alıntı:
bugunkü yorumları çep telefonu ile yazdım bayağı devrik bir anlatım olmuş zaten oldum olası düşündüklerimi yazamam herkes den özür dilerim

sizlerin desteği ve yorumları endişelerimin ne kadar yerinde olduğunu ve dikkat etmem noktaları bana gösteriyor ayrıcada ne kadar uzaklarda da olsanız sırtımda ki yükün hafiflediğini hissediyorum hepinize tek tek teşekkür ederim

bugün ince ayarlamalar ile geçti anladığım kadarı ile akşam üstü sanayiye uğradığımda yeni resim çekebileceğim bir değişiklik yoktu orijinal ön lastikler takılmıştı arkalar yükseltme için sökülmüştü yarın öğlen gibi yeni lastikler TARKAN ve ERCAN beyin uğraşları ile Saray da olacak o zaman iş ortaya çıkacak gibi duruyor bayramda aracı kullanır duruma getiririz diye umuyorum orijinal lastikleri ile foto aldım ama at ve kelebek hikayesini sizlerin aklına getirmemek için yüklemiyorum o fotoları iş bitiminden sonra yayınlayıcam

Tuncay bey koyun şu resimleri yaw merakta kaldım şimdi söz atı da kelebeyide hatırlamıycam... ;D ;D

güzel çalışma, başarılı olursa bütün l200 lere örnek olur.

Tuncay bey koyun şu resimleri yaw merakta kaldım şimdi söz atı da kelebeyide hatırlamıycam... ;D ;D
[/quote]

Bu mesaj beni bitirdi resimleri yukleyicem keske telefondan yüklene bilseydi hemen yukluyordum çok teşekkür ederim iyi günler

Ayrıca tüm arkadaslara iyi bayramlar ( kurbanınızı kesmeyi unutmayın ! Bu bir veteriner hekim istegi arabaya iyi masraf yaptık )

benim boyum 185 cm aracın üzerindekiler orijinal ebatlardaki 245 65 16 lastikleri var

IMG_1449.jpg

IMG_1446.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,032
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR