evet ön sabit aks yani yapılması çok daha kolay bir sistem, yerli imalat 8 inch yükselttiler, 2 arabayı. Birisinin otoparkda park yerinden çıkarken rot kolu kırıldı (bildiğin rot kolu kırıldı tahta gibi ), içi boş borudan yapmış muhterem kişi. 2. arabada istanbuldan satıldı yine düz yolda giderken bişeyler kırılıp yolda kaldı. Şans eseri yüksek süratte filan olmaması problemlerin can kaybını önledi.
sizlere birşey danışmak istiyorum bu tip işlem görmüş bir araç muayeneden geçmiyeceğini tahmin ediyoruz ama bununla ilgili bilgi yada tecrübesi olan arkadaşlar cevap yazarsa sevinirim
Ben maşallahımı rot balans dan çıktıkdan sonra aracın asfaltta süratliyken verdiği tepkileri ve ön tekerlerin salınım aralıklarını gördükten sonraya saklıyorum
evet ön sabit aks yani yapılması çok daha kolay bir sistem, yerli imalat 8 inch yükselttiler, 2 arabayı. Birisinin otoparkda park yerinden çıkarken rot kolu kırıldı (bildiğin rot kolu kırıldı tahta gibi ), içi boş borudan yapmış muhterem kişi. 2. arabada istanbuldan satıldı yine düz yolda giderken bişeyler kırılıp yolda kaldı. Şans eseri yüksek süratte filan olmaması problemlerin can kaybını önledi.
Aynı kaygıları ise başlamadan bende yasadım fakat yapılan parçaları gördükçe arabanın orijinal aksamı gözüme zayıf gözükmeye başladı öyle ici boş malzeme hiç kullanmadık nede olsa araca ben binicem
Ben dahacok aracın kendi üzerinde kaynaklı travez bağlantı larından korkuyorum onları güçlendirmek için bir iki çizim yaptık birisini uygulayicaz
Teşekkür ederim
Usta harika tek noksanı canı istemezse hiç birsey yapmıyor canının istemesi gerek yerine göre iyi ama benim gibi acele eden birisi için biraz can sıkıcı olabiliyor yalnız yaptıgı her seyde makinaları konusturuyor o da çok hoşuma gidiyor bütün parçalar sanki sanat eseri
Teşekkür ederim
Usta harika tek noksanı canı istemezse hiç birsey yapmıyor canının istemesi gerek yerine göre iyi ama benim gibi acele eden birisi için biraz can sıkıcı olabiliyor yalnız yaptıgı her seyde makinaları konusturuyor o da çok hoşuma gidiyor bütün parçalar sanki sanat eseri
Gelmenizden onur duyarım L 200 için bayramdan sonra bir hafta beklemeniz gerek
Sarayda veteriner hekim Tuncay dediğinizde cogu tarif eder tel 0533 620 37 09
Gelmenizden onur duyarım L 200 için bayramdan sonra bir hafta beklemeniz gerek
Sarayda veteriner hekim Tuncay dediğinizde cogu tarif eder tel 0533 620 37 09