Lada Niva 2006 Modifikasyon

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kaneruslu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 14
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,707

kaneruslu

Kamp II
Web
www.kanerotomotiv.net
111.jpg

112.jpg

113.jpg

Lassa ok 144 lastik

Sorento Jantlar

3 cm yükseltme kiti

Monroe Adventure Amortisörler

Şnorkel

Portbagaj

Hella Sis Lambaları

Etiketler
Ynt: Lada Niva 2006 Modifikasyon

Hayırlı olsun yeni aracınız.
En çok snorkeli beğendim...
Hem işlevsel, hemde görsel olarak...
Bu arada ön tampona farklı bir tasarımda yapılabilinir...

Genel hatlarıyla çok güzel olmuş araç... Kazasız belasız çamurlamanız dileğiyle...

aracınız hayırlı olsun . güzel olmuş.
Sadece bir önerim olacak. Nacizane nivamı zamanında (satmadan önce :smiley: ) modifiye etmiştim. yükseltmeden sonra kullanmış olduğum lastik ebadının kasıntı anlarında çamurluğa sürtmemesi için çamurluk uçlarının törpülenmesi gerekir diye düşünüyorum. Kullanmış olduğunu lastik ebadını bilmiyorum gerçi ama kasıntı halinde ön ve arkalara sürtme yapabilir.

Tek eksiği alt korumayla beraber vinç montajı kalmış..

Hayırlı olsun tekrardan. güle güle kullanın.

Saygılarımla

Çok güzel olmuş aracınız. Arazi aracının olmazsa olmazı vinç tamponu ve vinç eksiğniide en kısa zamanda tamamlamanız gerekiyor saırım. Kolaylıklar. Kazasız belasız, iyi günlerde kullanın...

Aracınız çok güzel olmuş,bol çamurlu yerlerde kazasız belasız kullanmanızı dilerim... Mahsuru yoksa bu modifikasyonların mali boyutu ne oldu? PAylaşabilirmisiniz bizlerle.?

Hayırlı olsun,araç çok güzel duruyor..Kazasız belasız kullanırsınız inşallah..

hayırlı olsun güle güle kullan sorento jantına ok 144 oldum ben ok144 aldım jantları degiştirsem olurmu

ilgileriniz için teşekkür ederim , jantları 2.el alıyoruz ,piyasa fiyatları 400-600 tl arası değişiyor.Yapılan işlerin maliyeti yaklaşık 2.750 tl dır

harcanan rakama cidden değecek bir araç çıkmış ortaya... bu aralar aklımda ya niva yada suzuki toplama fikri var... bilmiyorum ne zaman yoldan çıkıp bu hayalimi gerçekleştirecem...
ama bu gidişle maliyet açısından niva daah yakın gibi duruyor...

slm
öncelikle hayırlı olsun güzel görünüyor jant lastik güzel oturmuş
ama bir sorum olacak
bende de sorento jant ve 205/80/16 brıgdtone dueler ht lastik var
araca lastik alacağım ama siz ok 144 ü sorento jantına uygulamışsınız lastiklerden bi şikayetiniz varmı veya herhengi bi sorun çıkarırmı
sorento jantın taban genişliği 7 orjinal nivanınki 5,5 lastikler yana doğru biraz fazla açıyormuş bildiğim kadarıyla haliyle arasın yüksekliğini de birazcık düşürüyo
siz bunları kullandınız zannediyorsam
bende ok 144 ve federal lastik arasında takıldım kaldım orjinal lastik olsa daha iyi olacağını düşünüyorum arazide ok 144 gibisi yok
lastiklerden veya jantlardan şikayrtiniz varmı..
cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim ..

Abicim LADA dedimi senden başkasını kazımam...Bu konuda gerçekten 1 numarasın...Emeğine sağlık...

güzel bir araç olmuş emeğinize sağlık ama yanlarda koruyucu demir olsa fena olmazmıydı hani diyorum ::smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,867
Kayıtlı Üye Sayımız
166,941
Kaydolan Son Üyemiz
aydin

Çevrimiçi üyeler

Geri