V vedatapat Yeni Üye Mesajlar 12 Tepkime Puanı 0 9 Haz 2010 #1 SLM ARKADAŞLAR 1994 LADA NİVA ALDIM AMA ÇELİK JANT VE LASTİK LAZIM ÜZERİNDEKİLER ORJİNAL LASTİKLRİ TRAKTÖR LASTİKLERİ GİBİ ELİNDE OLAN ARKADAŞLAR VARSA VEYA YOL GÖSTERİRLERSE SEVİNİRİM BEN ANKARADAN
SLM ARKADAŞLAR 1994 LADA NİVA ALDIM AMA ÇELİK JANT VE LASTİK LAZIM ÜZERİNDEKİLER ORJİNAL LASTİKLRİ TRAKTÖR LASTİKLERİ GİBİ ELİNDE OLAN ARKADAŞLAR VARSA VEYA YOL GÖSTERİRLERSE SEVİNİRİM BEN ANKARADAN
U uzman41 Hayatı doya doya yaşamalı.... Mesajlar 457 Tepkime Puanı 0 Yer Kocaeli 27 Haz 2010 #2 Ynt: Lada Niva Çelik Jant ve Lastik Lazım http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=57281.0
cj5 ci OIIIIIIIO Mesajlar 1,074 Tepkime Puanı 1 Yer giresun 28 Haz 2010 #3 Ynt: Lada Niva Çelik Jant ve Lastik Lazım bendede jant var krom üçgendelik..!!
V vedatapat Yeni Üye Mesajlar 12 Tepkime Puanı 0 28 Haz 2010 #4 Ynt: Lada Niva Çelik Jant ve Lastik Lazım SLM KARDEŞ ÜŞGEN DELİK DERKEN NASIL ANLAMADIM 3 BİJON SANIRIM AMA LANA NİVA 5 BİJON OLURMU BİLMİYORUM OLUSA BAKALIM KARDEŞ TEŞEKÜRLER
Ynt: Lada Niva Çelik Jant ve Lastik Lazım SLM KARDEŞ ÜŞGEN DELİK DERKEN NASIL ANLAMADIM 3 BİJON SANIRIM AMA LANA NİVA 5 BİJON OLURMU BİLMİYORUM OLUSA BAKALIM KARDEŞ TEŞEKÜRLER
cj5 ci OIIIIIIIO Mesajlar 1,074 Tepkime Puanı 1 Yer giresun 28 Haz 2010 #5 Ynt: Lada Niva Çelik Jant ve Lastik Lazım hayır 5 bijon cj5ten çıkardım lada nivayada oluyor biliyorum resmini eklerim..
Ynt: Lada Niva Çelik Jant ve Lastik Lazım hayır 5 bijon cj5ten çıkardım lada nivayada oluyor biliyorum resmini eklerim..
cj5 ci OIIIIIIIO Mesajlar 1,074 Tepkime Puanı 1 Yer giresun 28 Haz 2010 #6 Ynt: Lada Niva Çelik Jant ve Lastik Lazım resimdeki benim cj5imden çıkardığım sadece jantlar satılıktır..
Ynt: Lada Niva Çelik Jant ve Lastik Lazım resimdeki benim cj5imden çıkardığım sadece jantlar satılıktır..
U uzman41 Hayatı doya doya yaşamalı.... Mesajlar 457 Tepkime Puanı 0 Yer Kocaeli 29 Haz 2010 #7 Ynt: Lada Niva Çelik Jant ve Lastik Lazım CJ5 jantlarına ne kadar istiyorsunuz
cj5 ci OIIIIIIIO Mesajlar 1,074 Tepkime Puanı 1 Yer giresun 29 Haz 2010 #8 Ynt: Lada Niva Çelik Jant ve Lastik Lazım 500 lira
V vedatapat Yeni Üye Mesajlar 12 Tepkime Puanı 0 29 Haz 2010 #9 Ynt: Lada Niva Çelik Jant ve Lastik Lazım kardeş teşekürler
cj5 ci OIIIIIIIO Mesajlar 1,074 Tepkime Puanı 1 Yer giresun 30 Haz 2010 #10 Ynt: Lada Niva Çelik Jant ve Lastik Lazım jantlar çok temizdir ama paslanma falan yoktur balas yamuk darbe falan yoktur..ayrıca jeep cj parçaları ile takas olur üste verebilirim hatta
Ynt: Lada Niva Çelik Jant ve Lastik Lazım jantlar çok temizdir ama paslanma falan yoktur balas yamuk darbe falan yoktur..ayrıca jeep cj parçaları ile takas olur üste verebilirim hatta
V vedatapat Yeni Üye Mesajlar 12 Tepkime Puanı 0 30 Haz 2010 #11 Ynt: Lada Niva Çelik Jant ve Lastik Lazım kardeş bende parca vs yok da pahalı geldi biraz ondan vaz deçtim uygun bir fiyat dersen alırım
Ynt: Lada Niva Çelik Jant ve Lastik Lazım kardeş bende parca vs yok da pahalı geldi biraz ondan vaz deçtim uygun bir fiyat dersen alırım
cj5 ci OIIIIIIIO Mesajlar 1,074 Tepkime Puanı 1 Yer giresun 30 Haz 2010 #12 Ynt: Lada Niva Çelik Jant ve Lastik Lazım sen verebileceğin fiyatı söyle ben uyarsa tamam derim..
U uzman41 Hayatı doya doya yaşamalı.... Mesajlar 457 Tepkime Puanı 0 Yer Kocaeli 30 Haz 2010 #13 Ynt: Lada Niva Çelik Jant ve Lastik Lazım 300 TL nakit olurmu nereden alacagız hangi ildesiniz.
cj5 ci OIIIIIIIO Mesajlar 1,074 Tepkime Puanı 1 Yer giresun 1 Tem 2010 #14 Ynt: Lada Niva Çelik Jant ve Lastik Lazım 300 lira olmaz kardeş giresundayız..(orjinal cj jantından bile 250 lira istiyorlar..)
Ynt: Lada Niva Çelik Jant ve Lastik Lazım 300 lira olmaz kardeş giresundayız..(orjinal cj jantından bile 250 lira istiyorlar..)
cj5 ci OIIIIIIIO Mesajlar 1,074 Tepkime Puanı 1 Yer giresun 1 Tem 2010 #15 Ynt: Lada Niva Çelik Jant ve Lastik Lazım sitede aynısından 700 lira istiyorlar 500e yine ucuz..
V vedatapat Yeni Üye Mesajlar 12 Tepkime Puanı 0 1 Tem 2010 #16 Ynt: Lada Niva Çelik Jant ve Lastik Lazım KARDEŞ OLSA DÜKKAN SENİN AMA YOK ANCA 300 TL VERBİLİRİM KARGO VS ANCA BEN ANKARADAYIM ODA NASIL GELİR BİLMİYORUM
Ynt: Lada Niva Çelik Jant ve Lastik Lazım KARDEŞ OLSA DÜKKAN SENİN AMA YOK ANCA 300 TL VERBİLİRİM KARGO VS ANCA BEN ANKARADAYIM ODA NASIL GELİR BİLMİYORUM