lada niva

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kocak19 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,435

kocak19

Yeni Üye
İyi günler sitenize yeni katılmış bulunmakayım ve bir lada niva almak istiyorum ama araçın bakıma ihtiyaçı olacak sağlam alıp bozmak yerine bozuk alıp toplamak istiyorum 1990 sonrası bildiğiniz satılık niva varsa burdan mesaj bıraka bilirsiniz teşekür ederim iyi günler.

Etiketler
Ynt: lada niva

Merhaba, öncelikle hoşgeldiniz, iyi forumlar :smiley:
Bu söylediğinizi uygulamış biri olarak, nacizane fikrim, eğer kafaya takmışsanız illaki Niva alacağım diyorsanız mümkün oldugu kadar yeni model almaya, ağır OffRoad yapmamış, özellikle gönyesi bozulmamış, yani şasenin bağlantı noktalarında kopma, sonradan kaynak yapma aşırı paslanma felan olmayan bir Lada almanızdır, onun haricinde toplaması çok keyifli çünkü bütün parçalarının sıfırı bulunuyor ve gerçekten ucuz, yani birçok arazi aracı içinde ucuz diye nitelendirilen yedek parçalar yüzlerce TL (tabii ucuzluk-pahalılık göreceli bir kavram) ama Lada nivanın aktarma organları,kaporta,motor,elektrik aksamı her türlü parçayı çok ucuza sıfırını temin edebilirsiniz.
Kolay Gelsin.

çorumda sanayide babamın dükkanı var zaen babamda ben toplarım diyo bende nette işi takip ediyorum bir çok parçası mevcut zaten arazidede bir çok araçtan iyi bu konuda lada ve bu sırada yan komsumuz suziki samurai aldı onuda topluyacaz bilginiz için teşekkür ederim dediğim gibi bir lada niva olursa 05419595028 bugra koçak ulaşabilirsiniz iyi günler.

Kardeş... çok paran varsa , başka işin yoksa.. al bir tane eski topla.. ama naçizane fikrim.. yukarıda bir arkadaş ta yazmış.. bencede alabileceğin en yüksek modeli al.. yorgun olmasın... inan aynı parayı bulur :smiley: toplamakla uğraşman haybeye gider.. toplamanında sonu yok.. ben olsam toplama ile uğraşmam... ;D o hatayı vaktiyle yaptım da...kendimden biliyorum ;)

deliyürek44' Alıntı:
89 nivamı satıyorum

hayırlı müşteriler.. bende satmıştım , şimdi arıyorum.. ama bu aralar degil... borç harç.. sıfır araba aldık.. nefes alalım..inşallah.. haftasonlarımın vazgeçilmez arkadaşı.. Nivaaaaaaaaaaa

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,927
Kayıtlı Üye Sayımız
166,949
Kaydolan Son Üyemiz
gezginmelisa

Çevrimiçi üyeler

Geri