Lada'mı İhtiyaçtan Satıyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan klass06 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,102

klass06

Yeni Üye
1986 model ladamı satıyorum 4 adet sıfır asfalt lastiği var üzerinde arazi şanzumanu yeni yapıldı motor muayyer masrafı elbet biraz var arka defransiyel kalkarken vuruyor boşluk var birde dreksiyon kutusunda boşluk var içi oldukça bakımsız av ve balıkla uğraştığım için pek önemseiyorum hep çizmelerle bindiğim için birazda boyasında problem var etek altı hafif çürükler var yaklaşık 1500 tl masraf edilirse 4tadından yenmez yakıt konusunda oldukca cimri 190-230 arası hep arazi ve şehir içi biniyorum 10 tl lik gazla 45-50 km gidiyorum aracın bakımları tamam yağ flitreleri ve rulmanları tek tek değişttirdim bu tip bir arazi aracına sakın çin malı rulman almayın 2 gün gitmiyor denedim 1 haftada 2 kez değişti en sonunda alman malı bir bilya 4 aydır tık yoq aracıma pazarlıksız 4 milyar istiyorum aracım ankaradadır resimleri ilana koycam gerçi nivanın tipini biliyonuz hep aynı beyaz stepne ok144 aracı övmek için demiyorum ama burda 80 dereceye yakın bir tepede l200 discovery ve nissan 4x4 le denedik kimse çıkamadı ama en üst uç noktaya sadece niva geldi üstelik yazlık lastiklerle aracımı çok seviyorum ladayı sinorkelsiz suya sokmayın ekzos su altında kaldığı zaman motor stop ediyor dizel araçlar o yönden daha sağlıklı şunu biliyorum yol olmasada fark etmez çamurda olsa fark etmez suda zayıf ama çamurda sağlam karda sağlam kalmazsınız o kadar yorum okudumki hepsi doğru ve artıları var onuda nivanın koltuğundaki bilir herşey videoya kaydedilmiyor yada resimlenmiyor sadece o anı sen yaşıyosun ve aracınla gurur duyosun işte o an ladasız yapamam diyosun sıfır partner tepe aldım 88 kw kredisini ödemem gerek tabi sonra tekrar NİVA 2. araç olarak tek geçerim herkezin ruhunda avcılık yoktur doğa severler için on road araçları tavziye ederim konfor istiyolar çünki macere ve av tutkusu olanlar ise ladadan vaz geçmesin arazide en konforlu araçdan daha konforlu olduğunu her zaman söylerin gene söylüyorum yazacak ve analatacak o kadar çok şey varki burası alırmı bilmiyorum bence ruslar en iyisini bir kez yaptı ve hep o kalacak wolkvagen ise daha iyisiyle uğraşşsın caddynin 2 sene sonra ses gelmeyen yeri kalmadı bu yüzden almanların baya bi uğraşacağına inanıyorum lada avrat silah diyorum herkez hararet probleminden bahsetmiş ve yeni modellerde bu çözülmüş benim aracımda hareret yapıyodu anladımki sorun benden kaynaklanıyormuş rampayı çıktıkdan sonra inerken araç viteste ve gaza basmadan yüksek vidette inerse harereti kesiyorur zırt bırt hareret yapmıyor fan sürekli motora bağlı sadece devir daim işlemi iyi yapmak gerekiyor %herşey araçta btmiyor şöfördeede baya iş düşüyor aracın parçaları internet sitesinden bakabilirsizni direksiyon kutu orjinasl 160 tl dir soft olan modeli ise 350 tl civarı normal şanzumanı tofaşla aynıdır her usta yapar fakat arazi şanzumanını tanıdık iyi bir ustanın toplaması gerekiyor övmekle bitmeyen bir araç sizleri ayrıca kutluyorum ladacılar burda olduğu için ne diyeyin gezen bilir kardeşim gezmek içinde lada şart gavur araba nike ayakkabısı gibi ha unutmadan araçdaki gürültü oranıda herkezin abarttığı gibi değil kulak hsssas bir organ defransiyeli bozuk bir arabadan sonra tekrar bğinsinler lladaya tık yok hepsi :9 buda işin espirir tasbi neyse herkeze iyi geceler araç için arayın ha yoq araban kötü yok şu yok bu demeyin bir bucuk milyar masraf edin sonra görüşelim sıfırda alsanız masraf edilir güzellik sonsuzdur saygılar arkadaşlar

Etiketler

Ynt: Lada'mı İhtiyaçtan Satıyorum

klass06' Alıntı:
en sonunda alman malı bir bilya 4 aydır tık yoq aracıma pazarlıksız 4 milyar istiyorum aracım ankaradadır resimleri ilana koycam
Fiyat 4 bin TL