Ladik Off-Road Team Zorlu Test Gezisi (08 Mart 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ladikoffroad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 40
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,533
Ynt: Ladik Off-Road Team Zorlu Test Gezisi (08 Mart 2009)

Beyler güzel eğlenmişsiniz ancak video çekimi yaparken küfür etmeseniz diyorum, bunları evimizde çocuklarımızın yanında da izliyoruz.Daha dikkatli olacağınızı umuyorum, teşekkürler..

Etiketler

arabam gerçekten iyi oldu yükseklikten dolayı problemler olur diye düşünüyordum fakat hiç bir sorun yaşatmadı.Bu arada dün ordudaydım turgut usta bir cj6 ya mustang motoru atmış. Sekiz silindirin seside hoş oluyormuş kafam allak bullak oldu bende willys atacam mustang motoru ;D

şanzımanı ile birlikte bulursan güzel olur. Ama önce ölçülerini al senin kaputun altına sığacak mı? Şaft boylarını kurtarabilecekmisin kontrol et derim. Turgut usta o motoru Rauf ustadan aldı. Hikayesini biliyorum ;D

<embed width="448" height="361" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" src="http://i377.photobucket.com/player.swf?file=http://vid377.photobucket.com/albums/oo214/xdarkman/09032009.flv">

jeep' Alıntı:
Of be sağolsun Uğur abi halletti. Artık tekrar girebiliyorum.

Ne demiştik. Çıkamadığınız o kar tepesine benim cj sonuna kadar çıkar, neden mi?
1- Benim araç 4 çeker, harbi 4 çeker Ön arka %100 kilit ile 4 çeker.
2- Şasi yerden 56 cm yukarıda sizin takıldığınız kar kütleleri benim CJ nin altına ulaşamaz bile, lastik büyük olduğu için diferansiyel yüksekliğimde fazla sizden. Özellikle suzuki oyuncak gibi kalmış aranızda ;D
3- 35x11.5x15 silverstone mt117 extreme mahmuzlu ( 31 lere göre diş aralıkları daha geniş)

şu işleri halletsemde jeep i alıp gelsem oralara..

göktuğ abi bildiğin gibi senin diff benimkinden 5cm yüksek sadece. idda ediyorumki çıkamazsın hem orda bizim arabalarda dördü zor luyo aslında zorlayan kalıyo yani sadece arabanın ivmelenmesiyle çıkılıyo ki bence çıkamazsın korkup da cj ni antepe bırakmasaydın sende yanımızda olacaktında neyse :smiley: daha vakit bol zaten dayanamayıp arabayı getittireceksin gelince görüşürüz:smiley: yüksekliğinin o karda pek etkisi yok mehmet abinin hızlanıp geldiği videoda diff sürttüğünden anında kesildiğini de fark etmişsindir. . .

Neyse getiririm belli olmaz. Biraz daha gaza ihtiyacım var belki ;D

Bu arada Turgut usta motoru sığdırmak için radyatörü ne kadar öne almış. ;D bu cj lerde modifiyede sınır yok yaw..;D

xdarkman arkadaşım tenten yokmu eğer yoksa burada orjinalinin aynısını yapan usta var rakamda çok uygun

tente için bende bişi söyleyeyim. Biraz sertleşmiş sağı solu sökülmüş ama orjinal Bestop tente var bir arkadaşımda. Kapıları çerçeveleri filan hepsi mevcut. 400 e verecek. aklında olsun.

jeep' Alıntı:
Neyse getiririm belli olmaz. Biraz daha gaza ihtiyacım var belki ;D

Bu arada Turgut usta motoru sığdırmak için radyatörü ne kadar öne almış. ;D bu cj lerde modifiyede sınır yok yaw..;D

yavv göktuğ abi havalar açmadan getir şu cj yide gezelim hem ekipte vinç li arabada olur:smiley: rahat batar çıkarız

motor kulaklarında ne kadar oynama yaptını bilmiyorum göktuğ ama eğer yarışlarda arabası kırılmazsa benim diyen arabanın üstünden atlar diyorum.Birde ben daha yükseğe çıkarım demişsin mümkün değil

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,943
Kaydolan Son Üyemiz
senol52

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR