Ladik Yaylalarında Yağmur Sonrası Offroad Partisi (30 Ekim 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ladikoffroad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 31
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,229
Ynt: Ladik Yaylalarında Yağmur Sonrası Offroad Partisi (30 Ekim 2009)

jeep' Alıntı:
Geçtiğiniz her yeri hatırlıyorum. Çok neşeli günlerimiz olmuştu. Güzel karadenizin güzel insanları. elinize sağlık.. Hepinizi özledim selamlar..

Dip Not:
Kaldığınız heryerden geçerdim. ;D ;D

heryeri hatırlaman zor abi son karanlıktaki kısım farklı bi yer sen hiç gitmedin ;D ;D heryerden geçerdin ama ;)

Etiketler

O zaman Ersin bey için bir iki nacizane eleştrim olacak. Acil olarak aracı standart yüksekliğine getirsin. Alçaltma kiti güzel olmamış ;D Rauf ustayı arasın o lastikleri alsın. Arka tamponu nerede yaptırdı açılır kapanır çok güzel olmuş ;D

jeep' Alıntı:
O zaman Ersin bey için bir iki nacizane eleştrim olacak. Acil olarak aracı standart yüksekliğine getirsin. Alçaltma kiti güzel olmamış ;D Rauf ustayı arasın o lastikleri alsın. Arka tamponu nerede yaptırdı açılır kapanır çok güzel olmuş ;D

abi alçaltma kiti arazide kötüde caddede acayip yanlıyo ersin abinin vitara başka acayip gazlıyo diğerlerine göre. O kaçıncı arka tampon çok merak ediyorum ;D ;D

ladikoffroad' Alıntı:
40 a yakın video koyup ta bu kadar az yorum yapılması değişik geldi bana, gezenbilire ilk üye olduğum zamanlardaki ilgi kalmadı sanki...
güzel gezi olmuş batuhan.silverstone ları cıkarttın mı?

silverler satilali cok oldu bi takim marshall aldk bi takmda traktor desen war diger jantlarda marshall lar beni sasirtti camurda yurumz saniodum ama vitarayi cekecek kadar tutundular ama cimende performans sifir yas cimende ya silverstone ya traktr desen asfalta yakn mt lerde is yok federallerde cimende iyi dgldi.

Batuhan zaten MT denince aklıma silverstone dan başka lastik gelmiyor. Diğerleri kandırmaca MT...

insa turbo da fena degil.zaten silverstone la aynı desene sahip.

pazar günü gece gidemediğimiz yere bir daha gidelim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,632
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.