Lafuma mı Columbia mı?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan zucchero Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,568

zucchero

Kamp II
Merhaba,
4 Mevsim kullanabileceğim bir hard shell mont arıyorum. Çadır-tulum vs derken biraz fazla açıldım o yüzden fazla bir bütçem yok.
Seçenekler
Columbia Watertight, Omni-tech teknolojide üretilmiş, su geçirmez-hava aldırır (detay rakam bulamadım) , kapişonu ayarlanabilir, hafif ve katlanabilir

http://www.columbia.com/Men's-Watertight%E2%84%A2-Jacket/RM2135,default,pd.html

Lafuma Donegal Twin, climactive teknolojide üretilmiş, su iticiliği ve hava aldırma oranı 5000. Maceracumhuriyeti.com sitesinde 5 saate kadar su geçirmez falan diyor ama kendi sitesinde böyle bir bilgiye rastlayamadım.

3 in 1 yani içinde TECHNOWARM® 200 poları da var. Halihazırda -10 derecelerde bile giydiğim ve markası, ismi cismi olmayan bir polar montum var ve şimdiye kadar beni üzmedi. Ama Lafuma bu konuda +1

http://www.maceracumhuriyeti.com/Lafuma-Donegal-Twin-Climactive-Su-Gecirmez-Ceket_4274.html#0

Gelelim en önemli konuya... Columbia 194, Lafuma 274 TL.

Bunlardan hangisini önerirsiniz? Ya da bütçe kısıtı dahilinde başka bir öneriniz olur mu?

Etiketler
Ynt: Lafuma mı Columbia mı?

macera cumhuriyetinden alma sakın heleki sakın ama sakın internetten sipariş verme pişman olursun...
2 üründende isteğin verimi alırsın kendilerini kanıtlamış markalar hangisi hoşuna gidiyorsa onu al.

Süleyman Hocam ben de tam maceracumhuriyetinin Ankara Armada'dadaki mağazasından almayı düşünüyordum. Kötü bir tecrübe olduysa öğrenmek isterim...

Bence de almayın Macera Cumhuriyeti'nden. Aşağıda anlatmıştım başımdan geçenleri:

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=83205.0

Tüketici hakem heyetine gittim, tamam iade edin siz bunu dediler ama yazışmalar için bir ay bekleyin diyerek gönderdiler. Bekliyorum hala. 5 ay oldu heralde bu pantolonu alalı? Haklı da olsanız başlarından savıyorlar. Paranıza yazık olur bir sıkıntı çıkarsa..

Geçmiş olsun ve bilgi için teşekkürler... İnternette siyah L beden gözüküyordu ve oraya gittiğimde de sadece S bedeninin olduğunu ve stok hatası olduğunu, stoktan düşülmediğini söylemişlerdi. Ufak bir işkillenme olmuştu bende. Demek haklı bir durummuş...

İbre Columbia'dan yana döndü.

Teşekkürler...

macera cumhuriyetiyle ilgili bir çok yazı okudum internetten sipariş verip malzemesini alamayan stoklarında yokmuş ama para iadesini de geri yapmayan bir firma, ateş olmayan yerden duman çıkmazmış onun için 3 kuruş fazla verin başka yerden alın hiç değilse başınız ağrımasın...

Yanıt için teşekkürler.
Bugün kısmetse Watertight yağmurluğu alıyorum...

Columbia watertight'ı 2 faaliyettir kullanıyorum ve çok memnunum. Islanma vb sorun yok ve hava albilirliği de oldukça iyi.
Babama da aynısından alacaktım ki benim aldığım sitede kalmamış. Diğer sitelerde de fiyatlar biraz yüksek...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,047
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR