KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
ankara ivedik hurdacılar sitesinden land rover temin edebileceğiniz yerler,
1. ya nasip ticaret. en çok land bulunan yerdir.
2. ergun bey( eski başkan yaşar amcanın oğlu) onda daha az arac vardır ama fiyatları oldukça makuldur.
unimog temini için;
erdembey veya ertuğrul bey . eskiden ortak olan kardeşler şimdi ayrı çalışıyorlar. erdem bey pazarlık konusunda daha ılımlıdır.
ihaleler konusunda:
bir sefer girmekle kimsenin morali bozulmasın, bazı kişiler piyasada tekeli elinde bulundurmak için topluca araç alırlar yada pahalıda olsa yüksek teklif vererek aracın başkasına gitmemesine çalışırlar, ancak hep de böyle olmayabilir,farklı ihalleleri takip etmekde yarar var, ihalede deneyimli bir kişinin yanınızda bulunmasında yarar var.
piyasada elinde fazlaca land bulunduran adamlar başkası ihaleyi alıp da piyasayı düşürmesin ya da kendi elindekilerden daha ucuza piyasaya araç verip kendi piyasasını kapatmasın diye zararına da olsa totalde zarar etmemek için yüksek fiyata alırlar ya da başkası düşük fiyata almasın diye her türlü numarayı çevirirler
sağol gökhan abi. haklısınız sanki o an ordaymışssınız gibi tarif ettiniz inanınki. hayırlısı dedik zaten abi. deniyecem takibki abi.
bugün ankaradan biriyle görüştüm elinde 150 den fazla land varmı 4-5 lira istiyor tek kabin çekme belgeli onlara bi gidip bakayımmı temiz birşey çıkarmı dersiniz abi. sahibnden.comda var araçlar çalışır durumdaydış.
o ankaradaki araçlar ırak savaşında mayına basmış gibi...sakın yanına bile yaklaşmayın derim...ihaleye gelenlerden ankaradaki ya nasip-ekrem erol, alanyadan gelen hasan koladır kesinlikle...gerçekten kimseye kaptırmazlar...ben ucuza alayım, üstüne 1 lira koyayım benden al derler...yada dedikleri gibi fiyatı uçururlar...
ama moral bozacak birşey değil bu..internette kullanıcıdan birsürü toparlanmış yürüyen ambulans vs var...bulunmayan hint kumaşı değil bu defender sonuçta...100.000 tane dolaşıyo sokaklarda...
şahsi kanaatimdir ama bir araç alıp toparlamaktansa toparlanmış bir araç alınmasını tavsiye ederim (maddi olarak da daha avantajlı)
aracı toparlarken o kadar çok ayrıntı ile uğraşıyorsunuz ki araç bittiğinde binmeyi canınız istemiyor tıpkı bir sürü emek harcayan ve yemek yapanın yemek kokusundan karnını doyurup yemeği yiyememesi gibi
şahsi kanaatimdir ama bir araç alıp toparlamaktansa toparlanmış bir araç alınmasını tavsiye ederim (maddi olarak da daha avantajlı)
aracı toparlarken o kadar çok ayrıntı ile uğraşıyorsunuz ki araç bittiğinde binmeyi canınız istemiyor tıpkı bir sürü emek harcayan ve yemek yapanın yemek kokusundan karnını doyurup yemeği yiyememesi gibi
İşte bu söze katılmamam elde değil... arabamın içinde hiçbirşey yokken daha çok seviyordum... şimdi 5 aylık motor değiştirme olayı yüzünden binesim gelmiyor
Muammer bey bende mke den araç alıp toplayan biri olarak size acele etmemenizi tavsiye ederim zira mke den yakında ihaleler açılacağını tahmin ediyorum,kısmetse olur demek lazım Allah hayırlısını nasip etsin o gibi çakalların gazına gelipde hataya düşmemek lazım.
malesef değil...land rover sahiplerini araçlarını seven ve masraf eden insanlar...eğer araç ticari olarak toplanmadıysa, aracını seven birininse kesinlikle çok çok daha üstünde rakama mal edilmiştir...garanti ederim bunu...
ben de garanti ederim eğer ticari olarak toplayıp (ya da toplanmış süsü verip) piyasaya sürenlerden değilde binmek üzere toplamış birinden alırsanız kesinlikle karlısınız.
Evet söylediğiniz gibi bende bir süre ekonomi yapıp temiz toplanmış bir land alacam. böyle olması daha iyi oldu belkide. içimdeki land hayranlığını öldürmeye niyetim yok. bu yüzden siz tecrübeli abilerimin söylediği gibi yapacam. yorumlarınız ve fikirlerinizle bana yardım ettiğiniz için çok teşekkür ederim.
Niva hayirli olsun Muammer Bey. Iyi gunlerde, kazasiz ve de belasiz kullanmanizi diliyorum. Yanlis karar degil, Niva'nin neler yapabilecegine siz de sahit olacaksiniz
Niva hayirli olsun Muammer Bey. Iyi gunlerde, kazasiz ve de belasiz kullanmanizi diliyorum. Yanlis karar degil, Niva'nin neler yapabilecegine siz de sahit olacaksiniz
defender ile aynı sistem...devamlı 4 çeker...H normal sürüş, L ağır devir...ayrı bir kol ile orta diferansiyeli kilitleyip ön-arka %50 dağılım sağlayabiliyorsunuz...aracını hayırlı uğurlu olsun şimdiden...
çok teşekkür ederim umut bey. ilk defa arazi vitesi kullanacam. daha önce land kullanmıştım ama araziye vitesine hiç dokunmamıştım bile. inş öğreten birilerini bulurum