LAND CRUISER FJ 60 6 SİLİNDİR 4.2 DIESEL HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VARMI YARDIM

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan xborealis Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,690

xborealis

Yeni Üye
MERHABA ARKADAŞLAR ARANIZA YENİ KATILAN BİR ÜYEYİM OFF ROAD HAYATIMA MOTORSİKLET İLE DEVAM EDER İKEN BİR TOYOTA YA GEÇEYİM DİYORUM VE FJ 60 IN 6 SİLİNDİR 4.2 DIESEL OLAN BİR MODELİ VARMIŞ AMA NET TE PEK BİŞEY BULAMADIM BİLGİSİ OLAN BENİMLE PAYLAŞABİLİRMİ . TEŞEKKÜRLER

Etiketler
Ynt: LAND CRUISER FJ 60 6 SİLİNDİR 4.2 DIESEL HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VARMI YARDIM

xborealis' Alıntı:
MERHABA ARKADAŞLAR ARANIZA YENİ KATILAN BİR ÜYEYİM OFF ROAD HAYATIMA MOTORSİKLET İLE DEVAM EDER İKEN BİR TOYOTA YA GEÇEYİM DİYORUM VE FJ 60 IN 6 SİLİNDİR 4.2 DIESEL OLAN BİR MODELİ VARMIŞ AMA NET TE PEK BİŞEY BULAMADIM BİLGİSİ OLAN BENİMLE PAYLAŞABİLİRMİ . TEŞEKKÜRLER
merhaba,
60 kasalarda 4,2 dizel yok , fakat 4,0 6 slindir hem duz duzel 2H motor hemde turbodiesel 12HTmotor olan 60 kasalar var
bu araclarda hj60 diye tanimlanir , fj ler benzinlidir
selamlar
Altan

Ynt: LAND CRUISER FJ 60 6 SİLİNDİR 4.2 DIESEL HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VARMI YARDIM

http://www.arabam.com/ikinciel/ilan/detay/3815435 böyle bir aaraç buldum hojam sence nasıl bir araç bu modelden sınırlı olduğunu söylüyorlar doğrumudur..

altay41' Alıntı:
merhaba,
60 kasalarda 4,2 dizel yok , fakat 4,0 6 slindir hem duz duzel 2H motor hemde turbodiesel 12HTmotor olan 60 kasalar var
bu araclarda hj60 diye tanimlanir , fj ler benzinlidir
selamlar
Altan
http://www.arabam.com/ikinciel/ilan/detay/3815435 bu aracı görmeye gidecem de sınırlı sayıda bulabilirsin diyorlar doğrumudur.

ilandaki arac soylendigi gibi donanimli bir arac,bu araclari bir ihaleden aldilar,uzun sure beklemis araclardi,aracta curukler varmi iyi bakin,
bu aracalrin tek dezavantaji makasli olmalari,birde buyuk kasa ve agir araclardir
selamlar

altay41' Alıntı:
ilandaki arac soylendigi gibi donanimli bir arac,bu araclari bir ihaleden aldilar,uzun sure beklemis araclardi,aracta curukler varmi iyi bakin,
bu aracalrin tek dezavantaji makasli olmalari,birde buyuk kasa ve agir araclardir
selamlar

eğer durumu iyi ise alına bilinecek bir araç diyorsunuz yanii. makas ne gibi skıntı yaşatır çok mu sallar beşik gibi yoksa başka bir sıkıntı mı yaşatır konfor ile ilgili 135bg yeter diye düşünüyorum ama kullanmadığım için yanlış bi yorum da yapmak istemiyorum tabikide..

cok saglam aractır toyotalar hayırlısı olsun

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,956
Kaydolan Son Üyemiz
mazotanzarot

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.