Land Cruser Bj 60 Yakıt Tüketimi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Entun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,850

Entun

Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar
Bj 60 almayı düşünüyorum hafta içi okul hafta sonu gezmek için.
Ancak yakıt tüketimi hakkında bir bilgi bulamadım şu an aktif kullanan varsa yardımcı olabilir mi.

Etiketler
bj 69 yok bende ama dobra olarak yazayım yanılmayın 2.5lt dizel otomatik sorento kullanıyorum kulübüne üyeliğimde var 100km ye 8lt iddia eden okadar çok arkadaş varki e inanıyorlarda ama istisnai durumdur genel yakıt uzun yolda sakin kullanımda 9.5lt şehir içi 13.5lt gibi yakar çevreyolundan kırmızı ışığa girmeden 50km gidip sonra yemin eden çok 8lt yakıyor diye bu arada aracım motoru ellenmemiş orjinal ve bakımlı
bj 60 manuel vites mazot 6.4 tl litre fiyatı uzun yolda en az 60 kuruş şehir içi 85 kuruş a yakın yakar iki arkadaş farklı konuda bj60 a 10.5lt ve lj 70 e 12lt vermiş bunlara göre sende 67 ila 76 kuruş km yakarsın uzun yolda

Sayın ENTUN Merhaba, Toyota BJ60 bugüne kadar Türkiye'ye gelen arazi araçları içerisinde EN ZOR ŞARTLARDA Devlet Dairelerince denenmiş en iyi 3 otomobilden biridir. Temizini ya da hafif bir tamirle sizi
kurtaracak bir araç bulursanız hiç düşünmeyin. Bütün TOYOTA araçların Yakıt tüketimlerini kolaylıkla bulabileceğiniz bir link gönderiyorum (J60) serisi olarak bakınız ve burada verilen değerler 100 Km. de ortalama 78/80 km. hızla gidileceği hesaplanarak verilmiştir.
Toyota - Land Cruiser - Technical specifications, Fuel economy (consumption)
Sorularınız olursa, lütfen yazın, Selamlar, Ömer.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,010
Kayıtlı Üye Sayımız
166,759
Kaydolan Son Üyemiz
abdil DOĞRU

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR