Land Jant

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cezan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,835

cezan

Kamp II
Yer
ordu
Web
www.cezan.com.tr
land grubuna uygun özel olarak yapılmıs kullaılmamıs boyanacak halde 10" genişliginde 15" jant.takım 800 tl..üzerinde takılı grabber mt 35x12.50x15 de satılabilir 5 adet.
[attachment=1]
[attachment=2]

IMG_6147.jpg

IMG_6149.jpg

Etiketler

Ynt: Land Jant

Merhaba,
Jantlar balans tutuyormu,çünkü standart dışı jantlarda böyle bir sorun oluyor,birde lastikler ile beraber fiyat verebilirmisiniz,
Teşekkürler,

balanlarda sıkıntı yok.carpışantürk yaptı ,artık bir cok insan bu tür jantları kullanmakta.henuz boyanmadı eger balansda sıkıntı olursa imalatcı malına sahip cıkıyor...lastıklarle beraber 1900 tl .jantları su an yaptırmaya kalksanız 1 adet jant 300 lıradır.

Tekrar Merhaba,
Murat usta ile geçmişte bir alışverişimiz olmuştu zaten,onun garantisi yeterlidir benim için peki lastiklerinizi görmek istesem nerde görebilirim,ben istanbul topkapdayım,
Teşekkürler,
Turgay

fatsadayım :( lastıklerde dişlerde bir azalma yok ama eski lastıkler.ben 16 yada 17 ölcülerine gececeğim için satıyorum .performansı cok cok ıyı ve inanılmaz hafif lastık bunlar,turkiyede yok.bir tanesının 6 7 dişinde kesik var baskada bir sey yok..cj nin arka camurlugu kestı havalanınca.kopma deliınme yok.bir arkadasınız varsa buralarda bakabilir.

Merhaba bu jantlar defendere uyar gibi ama flanş yaptırmaya gerek duyarmı bide jantlar boyalımı teslim ediliyor
iyi çalişmalar dilerim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR