Land Rover 110 Aracım Kırat' ın Rengi Değişsin mi ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ata036 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 148
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 21,604

SİZCE HANGİ RENK

• ORJİNAL SEDEF BEYAZ

Kullanılan: 25 55.6%
  • TAVAN BEYAZ GÖVDE KIRMIZI

Kullanılan: 20 44.4%

• Kullanılan toplam oy
    45

Etiketler

Ynt: Land Rover 110 Aracım Kırat' ın Rengi Değişsin mi ?

muco gene dağıtmışsın ortalığı 5 arba parasıda harcasam defendere kurban olsun bu araba benim dünyam seviyom arkadaş alla alla :D demi orhan abi

ahmet abi kaplamada iyi fikir ama buralarda düzgün yapmazlar içime sinmez en iyisi temizinden bi boya attırmak ;)

valla benimki komple yapılıyor ,bana pek pahalı gibi gelmedi ,ayrıca imkan varsa defender'e gerçekten feda olsun ,
bana göre bir yaşam biçimi,bir tutkudur defender.
mevcut tüm araclar,benim bedenimi bir yerden bir yere taşıyor,ama defender ruhumu gezdiriyor :D onun için defender varsa özgürlük vardır .

''defender varsa özgürlük vardır ''

Helal olsun Orhan Abi, ne kadar güzel bir söz. YAKIŞIR...

abı sahıbını ozgur yanındakı arkadaslarınıda depresyon sahbı yapar ahanda bozuldu bozulcak dıye vallla yenı araba alaacam de kredıyı ben cekecem yeter bıktık kır attan :mad: :mad: :mad:

ulan yalan diyosam ne oliyim tenekeciler bolunun ilerisinde kamp atacak dediklerimin hepsi abi nasil gidecekler oraya yarisi yolda kalir dedi. bunlarin içinde bana landcilarda var.

RedlinE' Alıntı:
ulan yalan diyosam ne oliyim tenekeciler bolunun ilerisinde kamp atacak dediklerimin hepsi abi nasil gidecekler oraya yarisi yolda kalir dedi. bunlarin içinde bana landcilarda var.
dıyorum gelsana japon yapalım bak mısgıbı toyota-suzukı ve mıtsubıshı var bak ucude harıka yok ılla tenekyleyım dıyo

mesela kursd masallah guzel bır pajero yapmıs ole bırsey yapabılırız ;) ;)

:D :D :D :D ALLAH ömrünüzü uzun etsin :D :D :D herkes sevdiği,mutlu olduğu,yerde durmalı, :D :D :D def.varsa özgürlük vardır,herkes bir def.sahibi olabilr fakat çok azı, onu taşıyabilir, ;)

gokhan5234' Alıntı:
abı sahıbını ozgur yanındakı arkadaslarınıda depresyon sahbı yapar ahanda bozuldu bozulcak dıye vallla yenı araba alaacam de kredıyı ben cekecem yeter bıktık kır attan :mad: :mad: :mad:

boşuna kredi çekme senden habersiz gene kırat'a yatırır parayı :D :D :D

ORHANBIYIKLI' Alıntı:
boşuna kredi çekme senden habersiz gene kırat'a yatırır parayı :D :D :D

kesinlikle affetmem çatır çatır harcarım valla işlemleri başlat gökhan gelip imza atarım ben :D :D :D :D

aozturk' Alıntı:
kafayı sokmuş bir kere tenekenin içine gözü başka birşey görmüyor :D :D

Eskiler bilir bir yeşilcam filmi vardi. kafayi arabanin içine sokuyodu garibim sonra cami kapatip sikiştiriyolardi garibi .....
çoskunda vardi o filimde galiba sonrasini hatirliyamadim bir tek burasi geldi aklima
hayirlara gitsin inşallah

RedlinE' Alıntı:
Eskiler bilir bir yeşilcam filmi vardi. kafayi arabanin içine sokuyodu garibim sonra cami kapatip sikiştiriyolardi garibi .....
çoskunda vardi o filimde galiba sonrasini hatirliyamadim bir tek burasi geldi aklima
hayirlara gitsin inşallah

muco benim camlarda SIKIŞMA ;) işlemi pek çalışmıyor onun için biraz zor o iş
teşekkürler genede kardeşim sonunu iyi bağlamışsın :D :D :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,082
Kayıtlı Üye Sayımız
166,825
Kaydolan Son Üyemiz
sadikacar60

Çevrimiçi üyeler

Geri