Land Rover 3.9 V8 Motor İçin Yardım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HAKKIM Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,184

HAKKIM

Kamp I
Yer
ANKARA
MERHABALAR
BEN FORMUNUZDA YENİYİM,
İSMİM HAKKI ANKARADAYIM OFFROAD İLGİSİZ BİŞEY AMA

1977 MODEL OPEL KADETT C COUPE ARAÇ TOPLAMAKTAYIM,
BU ARABA KOYMAK İÇİN
1994 MODEL DİSCOVERY DEN ÇIKMA 3.9 V8 MOTOR ALDIM
BU MOTOR BİLDİĞİNİZ GİBİ ENJEKSİYONLU BEN BUNU KARBÜRATÖRLÜYE ÇEVİRMEK İSTİYORUM,
FORUMDA OKUDUĞUM KADARRIYLA EDERBROCK 500CFM BAHSEDİLİYOR )BİRAZDA İNTERNETTEN ARAŞTIRDIĞIM KADARIYLA)BUNUN ARTILARI EKSİLERİ NERDE BULABİLECEĞİM VE DÖNÜŞÜMDEN SONRA SORUNLAR ÇIKARMI ?
VE BU MOTOR İÇİN KULLANABİLECEĞİM ŞANZUMAN VE MUHAFAZALAR NELERDİR,

BU KONULARDA BİLGİSİ TECRÜBESİ OLAN SAYIN ABİLERİMDEN ACİLL YARDIM BEKLİYORUM,
ŞİMDİDEN TEŞŞEKKÜRLER

Etiketler
Ynt: Land Rover 3.9 V8 Motor İçin Yardım

NEDEN BU MOTOR DİYE DE SORAR İSENİZ BİLİNDİĞİ GİBİ
BENİM ARABAYA SIĞABİLECEK KÜÇÜK VE ALEMİNYUM YAPISINDAN DOLAYI EN HAFİF V8

merhaba hayırlı olsun, umarım gönlünüzce toplarsınız aracınızı ve motorda sorunsuz uyar. Sakıncası yoksa motoru kaç liraya aldınız paylaşırsanız V8 almak isteyen bizlerede ışık tutabilir ....

defender 90 2,5 aracıma 3.9 V8 takma niyetindeyim motor nereden aldıgınız ögrenebilirmiyim vede kaça mal oldugunu ?

HAKKIM' Alıntı:
NEDEN BU MOTOR DİYE DE SORAR İSENİZ BİLİNDİĞİ GİBİ
BENİM ARABAYA SIĞABİLECEK KÜÇÜK VE ALEMİNYUM YAPISINDAN DOLAYI EN HAFİF V8

Aynen bu soruyu sordum ve altında sizin cevabınızı buldum.

Ben disco V8, yani bu motoru kullanıyorum. V8 olarak aranacak en iyi ve en dayanıklı motor olmadığını rahatlıkla söyleyebilirim.

Takacağınız araç için biraz abartılı değil mi bu motor. Herşey bittiğinde aracı yere bağlamak için geniş lastik takacağınızı düşünüyorum. Ama bu durumda gazın dibini bulduğunuzda aracı kırmayacağından emin misiniz? Umarım benzer durumun denenmişi vardır ve sıkıntı yaşamazsınız.

Ruhsata işletmeyeceğinizi düşünüyorum.

araca v8 takmak hızlı gideceği anlamına gelmez öncelikle bu arada hep hız d eniliyo ama durması hesaplanmıyo şase bağlantıları hesaplanmıyo tabi aktarma organlarını hiç demiyorum bile :smiley:) neyse aracınzın aşama aşama resimlerini yollarsanız en azından görsel anlamda bizlerde faydalanmış oluruz :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

Geri