Land Rover Defender 110 Arıyoruz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sertem41 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 27
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,119

sertem41

Zirve
Yer
KOCAELİ
Sevgili Dostlar;

Sitenize yeni üye oldum sayılır, ama bu siteyi her dolaştığımda heyacanım hep artmıştır.
Benim hikayemi uzun uzun uzadıya anlatmak istemiyorum, sizleri sıkmak da istemiyorum.

Daha önce dikkatimi çekmeyen, çekmeyen demeyeyim de ne olduğunu ne işe yaradığını dahi bilmediğim bu aracı evimin balkonunda bir gün otururken park etmiş halde gördüm (bundan yaklaşık 1 sene önce). İşte o gün bugündür nasıl alırız nasıl yaparız olurmu olmazmı derken artık en sonunda geçen ay karar verdik almaya. Bunda oğlumun payıda çok büyük tabi, kendisi 17 yaşında. Oğlum ve ben geçmişte izcilklikle uğraşımlarımız olmasından dolayı doğa ile baş başa kalabileceğimiz, kamplar yapabileceğimiz ,geziler düzenleyeceğimiz günleri iple çeker olduk.

İnternet sitelerinde ve daha bir sürü yerde araç bakıyorum, bazen uygun oluyor biz uyamıyoruz, gidemiyoruz,göremiyoruz ve aracı kaçıyoruz. Kimi arkadaşlarımız araçlarını o kadar çok seviyolar ki yabancı birine gitmesin diyerek burada satmaya çalıyor bu benim çok hoşuma gitti. Galericilere düşmüş olan araçlar ise hem çok yüksek fiyatlı hemde hırpalanmış durumda o yüzden onlarada güvenemiyoruz.

Uzun zamandır sitenizdeyim desem olmaz ama o kadar çok şey okudum ki yorumlarınızdan, ne kadar doğru bir karar verdiğimi şimdi daha iyi anladım. O yüzden bu site yorum yapan tüm arkadaşların yüreklerine sağlık, emeklerine sağlık demek istiyorum.

Sizlerden bu işe yeni başlayacak birisi olarak çok fayda sağlayacağıma inanıyor ve sizlerden bizlere bu araç bulma konusuda destek olmanızı bekliyorum.

Bizi şu anda bize aşırı masraf çıkarmayacak fakat temiz bir araç gerekiyor, bütçemizin elverdiği şekilde değerlendirmelerimiz yapıp en kısa sürede bu araca sahip olma niyetindeyiz.

Tüm dostlara sevgiler sunarım.

Serhat Temizce

Etiketler
Ynt: Land Rover Defender 110 Arıyoruz

Serhat arkadaşım sitemize hoş geldiniz nasıl bir araç bakıyorsunuz düz dizelmi ,tdi mi fiyat aralığı ne kadar olmalı biraz detay yazabilirseniz daha çabuk araç sahibi olusunuz. Saygılar.

Aramıza hoşgeldiniz. Allah gönlünüze göre versin. Bütçenizi de belirtirseniz size uygun bir araç en kısa zamanda bulunacaktır. Saygılar...

Merhabalar, hoşbulduk;

Bundan sanırım çok sık görüşeğiz, birde araç sahibi olursak artık çok daha mutlu olacağız.

O kadar çeşitli araç varki buna bütçenin dayanması mümkün değil, ama ben kısaca anlatmaya çalışayım;

Öncelik dizel tercihimiz, benzin+LPG li de olabilir,
Çok aşırı yorgun olmayan ve içi temiz olan,
Alacağımız araçta donanım bulunursa daha iyi olur,
İlk etapta bizi yolda bırakmayacak,kullanabilecğimiz fakat ileride kendimizde birşeyler katabileceğimiz bir araç.

Ayırdığımız bütce 13.000 TL ile 15.000 TL arasında olacaktır.

Bu bütçeye göre kaçırdığım çok araçta oldu, alan arkadaşlara hayırlı olsun.

Şimdiden ilginize teşekkürler.

Serhat

Bir arkadaşım Kayseri'den yeni Defender aldı, bir kaç araç daha olduğunu söyledi, Kayseri'de bulunan arkadaşlar ile iletişim kurabilir araçlar hakkında ayrıntılı bilgi alabilirsiniz sanırım yardımcı olabilecek arkadaşlarımız olacaktır. Şimdiden hayırlı olsun..

Selam;
Daha önce de bakdığımız araçlar olabilirmi acaba. Baktıklarımızda hiç bir şey yapılmamış özel harakattan çıkma araçlar.

Bu tür araçları tercih etmememdeki sebeb bu işe yeni gönül verdiğimizden kendimizi yabancı görüyor ve çok zorluk çekeceğimize inanıyorum.

Bu yüzden modifiye edilmiş ve üzerinde oynamalar yapılmış araçlar tercihimiz olacaktır.(Mecburen)

Yine de siz değerli dostların yardımlarıyla istediğimiz gibi bir araca kavuşacağımıza inanıyorum.

İlgilerinize teşekkür ederim.

sertem41 selam. nasıl birşey arıyorsunuz? bende ilgiliyim defender ı çok beğeniyorum.

yolda bizi üzmeyecek, aracın dizel olması tercihim, daha çok doğa kaplarında kullanabileceğimiz, arazi şartlarına uyacak bir araç.

haklısınız ama muhakkak o yaşta ki bir araç bakım ister. yani siz satın alsanız en temizi olsa bile birşeyler çıkartır olmadı muhakkak sizin zevkinize göre birşeyler yapacaksınızdır. benim de çok planım var. inşallah yapacağım :smiley:

Sonuç olarak herşey bütçeye bakıyor, saolsun ilgilenen arkadaşlarımız var, mailler atıyorlar, görüşüyoruz.
Gönlümüze ve bütçemize göre bir şey bulucaz elbet.
Birde izmitten alabilirsek tadından yenmez.

Fakat zor gibi, sonuçta bu tür araçlar belli kişilerde var.

Hayırlısı.

Berk adında bir arkadaş var, onun aracını merak ediyorum.

tanıyan varsa yardımcı olabilirmi acaba.

serhat.

ben tanımıyorum. nasıl ki aracı? sakıncası yoksa bilgileri özelime atabilir misin?

Keşke olsaydı buraya böyle bir şey yazmaya gerek duymazdım, benim ki sadece merak.

Siz bayağı ilgilisiniz konuyu açtığınıza göre, izmit te çok yer var bildiğim kadarıyla bu aracı kullanacak değil mi? :smiley: benim de hayalim aslında.

sertem41' Alıntı:
Merhabalar, hoşbulduk;

Bundan sanırım çok sık görüşeğiz, birde araç sahibi olursak artık çok daha mutlu olacağız.

O kadar çeşitli araç varki buna bütçenin dayanması mümkün değil, ama ben kısaca anlatmaya çalışayım;

Öncelik dizel tercihimiz, benzin+LPG li de olabilir,
Çok aşırı yorgun olmayan ve içi temiz olan,
Alacağımız araçta donanım bulunursa daha iyi olur,
İlk etapta bizi yolda bırakmayacak,kullanabilecğimiz fakat ileride kendimizde birşeyler katabileceğimiz bir araç.

Ayırdığımız bütce 13.000 TL ile 15.000 TL arasında olacaktır.

Bu bütçeye göre kaçırdığım çok araçta oldu, alan arkadaşlara hayırlı olsun.

Şimdiden ilginize teşekkürler.

Serhat
merhaba
bir 4x4 arac almak helede Defender sahibi olmak .. :smiley: güzel bir duygu tabii... başlığı bu şekilde açtığınız için yazıyorum tabiiki ...
bütçeniz yazdığınız gibi ise belki size uygun gelebilecek bir araç önerebilirim ama kendi denemişliğim yoktur... yinede aşağıda detaylarını vereceğim gibi karar sizin olacaktır...
Kayserideki resmi Otokar Servisi sahiplerinin sattığı bir defender 110 var.Araç benzin ve Lpg li.ifadelerine göre kendilerinin elden geçirip yenilediği kısımlarına yani mevcut halindeki önemli aksamlarına garanti veriyorlar.Aracın Vinci Yok.Dışarıdan göründüğü kadarıyla kaporta ve iç döşemeleri iyi durumda.Fiyat olarak 14,500 istiyorlar ama belkide 13,500 e birakirlar bilemiyorum.. Gerisini ilgilenirseniz bizzat konuşmanızda fayda var.. benim irtibat numarasını verdiğimi söyleyebilirsiniz.Melik beyle konuşun.(0533 240 07 93 )
umarım sizi en kısa sürede herhangi bir Defender üstünde görebiliriz ... :smiley:
selamlar / Ertugrul

Evet haklsınız, izmit doğa bakımdan müthiş bir yer.

Kullanım amacınıza bağlı olarka her türlü olanaklara sahip, biz daha çok kampçılık olarak kullanmayı planlıyoruz. Daha önce dediğim gibi arazi şartlarına en uygun ve sağlamlık bakımından en uygun düşündüğümüz araç budur diye karar verdik.

Siz ne yapmayı planlıyosunuz?

Serhat

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,062
Kayıtlı Üye Sayımız
166,807
Kaydolan Son Üyemiz
karavancı_34

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR