Land Rover Defender 110 Arıyoruz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sertem41 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 27
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,152
Ynt: Land Rover Defender 110 Arıyoruz

Ertuğrul Bey merhabalar;

İlginize teşekkür ederim öncelikle. Buradaki dostlardan gelecek her türlü yardıma ihtiyacım olduğunu belirmek isterim. Bu aracı görebilme şansımız varmıdır sizce, belki buralarda fotoğrafları falan konulmuş olabilir, yoksa direk kendileriylemi görüşeyim.

Serhat

Etiketler

sertem41' Alıntı:
Ertuğrul Bey merhabalar;
İlginize teşekkür ederim öncelikle. Buradaki dostlardan gelecek her türlü yardıma ihtiyacım olduğunu belirmek isterim. Bu aracı görebilme şansımız varmıdır sizce, belki buralarda fotoğrafları falan konulmuş olabilir, yoksa direk kendileriylemi görüşeyim.
Serhat

Melik bey arada siteye girsede oldukça seyrek giriyor ... bütün gayretlerime rağmen henüz Gezenbilirin kendilerine olacak ciddi faydaları konusunda tam ikna edemedim .. dolayısıyla site içerisinde ve sahibinden.com da dahi sözkonusu araç bilgisi olduğunu sanmıyorum... bence telefonla konuşup kendilerinden duyun derim... hemen karar vermek zorunda değilsiniz tabiiki ... Kayseri Otokar servisi Ankara dışında nerdeyse bütün resmi kurumların ( başta ordu ve emniyet birimleri olmak üzere) güney / doğu / güney doğu bölgelerinin servisini sağlayan bir birim.. çok ciddi yd.parça stokları var vs ...
selamlar

Önerilerinizi dikkate alacağım tekrar teşekkürler.

Bu arada bu fotoğraftaki araç sizin mi?

sertem41' Alıntı:
Bu arada bu fotoğraftaki araç sizin mi?
Evet o Traktör ::smiley: 2 yıldır benim sayılır ... Defender 110 / 300 Tdi... :smiley:
Bunları yazarken size Benzinli Defenderı tavsiye ediyorum gibi algılamayın lütfen ... özellikle motor tipleriyle ilgili olarak site içerisinde bunları bütün yönleriyle analiz eden onlarca forum var ... 300 Tdi ve/veya Diesel puma motorlu defender düşünecek olursanız modifikasyonuna bağlı olarak ortalama 20-25 bin TL lik bütçeler ayırmanız gerekli....

İyi günlerde kullanın traktörünüzü, bol hasatlar size :D, aynısından nasip olur yaparız inşallah.

Saygılar.

Ynt: Land Rover Defender 110 arıyoruz

Off_Road' Alıntı:
merhaba
bir 4x4 arac almak helede Defender sahibi olmak .. :smiley: güzel bir duygu tabii... başlığı bu şekilde açtığınız için yazıyorum tabiiki ...
bütçeniz yazdığınız gibi ise belki size uygun gelebilecek bir araç önerebilirim ama kendi denemişliğim yoktur... yinede aşağıda detaylarını vereceğim gibi karar sizin olacaktır...
Kayserideki resmi Otokar Servisi sahiplerinin sattığı bir defender 110 var.Araç benzin ve Lpg li.ifadelerine göre kendilerinin elden geçirip yenilediği kısımlarına yani mevcut halindeki önemli aksamlarına garanti veriyorlar.Aracın Vinci Yok.Dışarıdan göründüğü kadarıyla kaporta ve iç döşemeleri iyi durumda.Fiyat olarak 14,500 istiyorlar ama belkide 13,500 e birakirlar bilemiyorum.. Gerisini ilgilenirseniz bizzat konuşmanızda fayda var.. benim irtibat numarasını verdiğimi söyleyebilirsiniz.Melik beyle konuşun.(0533 240 07 93 )
umarım sizi en kısa sürede herhangi bir Defender üstünde görebiliriz ... :smiley:
selamlar / Ertugrul

Ertuğrul Bey merhaba;

Melik Bey ile bir telefon görüşmesi yaptım. Elinde satılık bir araç olduğunu çok temiz bir araç olduğunu söyledi. Aracın fabrika çıkışı nasıl ise aynen öyle durumda olduğundan bahsetti.

Düz ve boş bir araç olarak satıyorlarmış, araca 16.000 TL fiyat istiyor, sizin adınıza istinaden 15.000 TL'ye verbileceğini söyledi. Kendisi şehir dışında ve 10 günden önce gelemeyeceği aracın fotoğraflarını ne yazık ki göremeyeceğiz.

10 Güne kısmet ne olur bilinmez tabi ama kendisine eğer araç almamış isek tekrar görübileceğimizi ilettim.

Herşeyin hayırlısı diyoruz tabi.

Saygılar

Ynt: Land Rover Defender 110 arıyoruz

sertem41' Alıntı:
Ertuğrul Bey merhaba;
Melik Bey ile bir telefon görüşmesi yaptım. Elinde satılık bir araç olduğunu çok temiz bir araç olduğunu söyledi. Aracın fabrika çıkışı nasıl ise aynen öyle durumda olduğundan bahsetti.
Düz ve boş bir araç olarak satıyorlarmış, araca 16.000 TL fiyat istiyor, sizin adınıza istinaden 15.000 TL'ye verbileceğini söyledi. Kendisi şehir dışında ve 10 günden önce gelemeyeceği aracın fotoğraflarını ne yazık ki göremeyeceğiz.
10 Güne kısmet ne olur bilinmez tabi ama kendisine eğer araç almamış isek tekrar görübileceğimizi ilettim.
Herşeyin hayırlısı diyoruz tabi.
Saygılar
merhaba da .... bak simdi ben mahcup oldum ... şimdi düşünüyorumda ... yeni artırmadılarsa belkide rakamı ben yanlış hatırlıyorumdur ... özür dilıyorum... :(
neyse artık eşdegerlerini inceleyip karar verirsiniz.. dediğiniz gibi Hayırlısı olsun ...

selamlar o aracı bende görmüştüm kayseri otokarın önününde lr plakalı beyaz renk olan olmalı bahsi geçen. 17.000 tl fiyat söylenmişti bana 26 mayısta hasan ahmet eskicinin aracını satınaldığımda. :D

Mahçup olacak bir durum yok, sonuçta onlarda işe ticaret gözüyle bakıyorlar. Dediğiniz gibi alternatif olarak karşımıza bir sürü araç çıkıyor, değerlendirmelerimizi siz dostlarla beraber yapacağız tabi.

Bora Bey evde konuyla tekrar ilgilenceğim değerlenirmeyi iş yerinde yapamıyorum, kafamı ne işe verebiliyorum ne de DEFENDER'a. Kolay değil değerlendirme yapmak, uzun soluklu bir yola giriyoruz, iyi düşünmek lazım değilmi? ;)

saygılar

Serhat

bora1071' Alıntı:
selamlar o aracı bende görmüştüm kayseri otokarın önününde lr plakalı beyaz renk olan olmalı bahsi geçen. 17.000 tl fiyat söylenmişti bana 26 mayısta hasan ahmet eskicinin aracını satınaldığımda. :D
sizin aracınızda hayırlı olsun .. gezide Hasan beyde görmüştüm..

teşekkürler. hasan beyin yerinde sizden bizde bahsettik aracınıza iyi para harcadığınız yönünde, zevkli bir uğraş. tabiki para yiyecekler sonuna kadar helal olsun bu araçlara :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,069
Kayıtlı Üye Sayımız
166,817
Kaydolan Son Üyemiz
ferhanaksoy

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR