6 adet kitap var içinde rar haline getirdim zaten buraya kadarını biliyordum budan sonrasını bana adım adım anlatırsanız kitabı elinizde bilin
Not: rar halindali boyutu 95 mb
6 adet kitap var içinde rar haline getirdim zaten buraya kadarını biliyordum budan sonrasını bana adım adım anlatırsanız kitabı elinizde bilin
Not: rar halindali boyutu 95 mb
Süper, bundan sonrası yazmıştım ama gene yazayım, boyutta problem yok, 5120 KB kadar yükleme yapabiliriz. Sırayla anlatıyorum tekrar;
Benim bu yazımı okuduktan sonra cevap diyorsunuz, gene bir şeyler yazın önce cevap niteliğinde, burada amaç yazı yazdığınız yer boş kalırsa hata verir göndermeye çalıştığınız dosya gelmez. Yazdıktan sonra aşağıda ''browse'' kısmını tıklıyorsunuz, açılan pencereden dosyanız neredeyse onu buluyorsunuz ''tamam'' diyorsunuz. Bunun eklenip eklenmediğini konrol etmek için ''browse'' nin yanında bulunan boş kutucuğun ekli dosya adıyla dolduğunu görmeniz olacaktır. Daha sonra aşağıda ''Gönder'' tuşuna basın işlem bitsin.
Aynı işlmeleri tekrar yapıp birde Brovse içine aynı şekilde bu doyayı ilave ettikten sonra Browsenin nin yanında bulunan ''dosyayı mesjın içine yerleştir'' yazısı var, ona tıklayarak gönder dermisin.