KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
teminattan sonra ihale kaç tl ile açlıyor bilen varmı. bizim alacağımız yok.. ama oradaki görevlilerden tandık var. aracın durumlarını öğrenebilirdim..
ankara ve kırıkkalede satılan araçlar genelde karadeniz yöresinden gelen araçlar ve ne lazımsa sökülmüş üzerinden ne pompa var ne intercolling nede radyatör..... bu parti kötü subatta satılacaklardanda bi cacık olmaz bilgilerinize
bugün ulaşmaya çalıştım ama ulaşamadım eğer ulaşsaydım herşeyi söylerdi 1 yıl önce bizim mahallede oturuyordu kendisine bile ihaleden almıştı birtane.. seymen mke de çalışıyordu seymende güvenlik işi özelleştirildiği için onu aliağaya aldılar..
İhaleye gittim ama sadece araçları gördüm geldim söyleki araçlar aliağada ihalesi ankarada oluyormus artık benim bilgisizligimmi yoksa devlet işlerimi desem bilemiyorum artık.... Ve resimleri ekliyorum.....
İhaleye gittim ama sadece araçları gördüm geldim söyleki araçlar aliağada ihalesi ankarada oluyormus artık benim bilgisizligimmi yoksa devlet işlerimi desem bilemiyorum artık.... Ve resimleri ekliyorum.....