KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Yanlış anlamaya sebebiyet veren benim acaba dedim
başka bir yerdede satış oluyomu diye aklıma geldi kusura bakmayın
sitedekiler yapılı halde genelde kendisi bir şekil vermek istiyor insan
hep dışardan arayış içerisinde olma hissi belkide ondan kaynaklanıyor.
Görüşmek üzere selamlar...
Yanlış anlamaya sebebiyet veren benim acaba dedim
başka bir yerdede satış oluyomu diye aklıma geldi kusura bakmayın
sitedekiler yapılı halde genelde kendisi bir şekil vermek istiyor insan
hep dışardan arayış içerisinde olma hissi belkide ondan kaynaklanıyor.
Görüşmek üzere selamlar...
Önemli değil ama sitede fazla satış bilgisi olmadığından dışarıdan araştırıyoruz
daha çok imalat ve temin konuları sitemizde olduğundan satışa ağırlık vermemişiz.
Görüşmek üzere hemşerim sağol...
Önemli değil ama sitede fazla satış bilgisi olmadığından dışarıdan araştırıyoruz
daha çok imalat ve temin konuları sitemizde olduğundan satışa ağırlık vermemişiz.
Görüşmek üzere hemşerim sağol...
mehaba arkadaşlar ali agadan üç arac bugun yola cıkmış biri ankaraya diger ikisi izmit yolundalar şu saat itibariyle izmite gelenleri bekledim henüz gelmediler vakat fiyat konusunda tam bilgi alamadım ankaraya giden marşa basıp gitmiş diger ikisi kamyonla geliyor şuan itibariyle bilgim bu kadar saygılar
mehaba arkadaşlar ali agadan üç arac bugun yola cıkmış biri ankaraya diger ikisi izmit yolundalar şu saat itibariyle izmite gelenleri bekledim henüz gelmediler vakat fiyat konusunda tam bilgi alamadım ankaraya giden marşa basıp gitmiş diger ikisi kamyonla geliyor şuan itibariyle bilgim bu kadar saygılar
araçları tam inceleyemedim çoğu kapalı alanda giriş yasakmış dışarıda 5-10 tane dışarıda vardı resimlerini çektim ben orada iken 10 tır daha araç geldi hepsi dizelmiş ve araçlarda idare eder gibi duruyorlardı
aracların diri durduklarını biliyorum izmite gelenler alan kişiler getiriyor araclar calışmış vakat aracları artık mke ye getirirken vinclemi yoksa vorliftlemi ne ile yüklemişlerse şafları yamulmüş cok titreşim yapmişlar kamyona yüklemeyi uygun bulmuşlar