Dün MKE deki son ihaleden alınmış 4 defender gördüm , birtanesi inanılmayacak dercede temizdi, diğer üçü ise gerçekten perişan durumdaydılar dışarıdan düzgün ama kapı içleri çürüyerek yok olmuş dercesinde kötüydüler.
imkanınız olursa ihalden araç almadan kapı içindeki çerçeveleri kontrol edin, çürümüşlerse en az 5000 tl yi masraf hanesine yazın.
valla yunus abi ne yalan soyleyeyim,, ben simdiye kadar ihalelerden araba almadim. taa bundan 7 -8 sene once ankaradan ( argos adinda bir dukkan )) iki tane ustu acik defender almistim ama simdi onlr yok. hatta ya nasipten bir tane cj 6 almistim. simdi arabasiz kaldim.
Seymen MKE ihalalerindede çok güzel arabalar var ama çok kötüleride var hatta 1 tanesi al kullan o derecede
ama kapalı araç cok az
açık araçlardada çok güzeller var
mehmetin aracı 1987 model ama çok temiz 4 lastik yeni birazda ihale inatlaşması oldu.ama araçlar ilk marşta çalıştı şu anda nakşi ustada kaportada.. Ön takım yaptırıp motoru bir yoklattık saat gibi çalışıyor ikiside sanayide geziyoruz kaporta harticinde araçlar çok iyi. Kaporta deyince sadece kapılar ve marşpiyellerde var