Ahmet bey aracınız hayırlı olsun.
Ben TPAO da 8 yıl görev yapmıştım. Sismik ekiplere ait defender ların hemen hemen hepsini kullandım diyebilirim.
Bizdeki kırmızı beyazlar ingiliz, düz beyazlar ototkar üretimiydi.
Ayrıca bölgelerde kullanılan araçlar en az yıprananları.
Adıyaman bölgeyede zaman zaman yolum düşmüştü, belki daha önce sizin aracınızın içinde bulunmuş olabilirim.
iyi günlerde keyifle kullanmanızı diliyorum.
sevgili arkadaşlar mke dan bu güne kadar toplam 9 araç aldım topladım..keyifle kullandım. çok sabırlı değilseniz ve kötü süprizlere alışırım diyemiyorsanız .... size tavsiyem araç toplama işine girmeyin, yürür güzel ucuz bir araç bulun...iyi şanslar
MERHABA TOPLAMDA 9 ARAÇ ALDIM DEMİŞSİN BENDE DEFENDER SEVDALISI BİRİYİM VE MKE İHALELERİNİ TAKİP EDİYORUM NASİPSE ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM İHALEYE NASIL GİRİYORUZ VE ARAÇ NE KADARA KADAR ÇIKIYOR CVPLARSAN SEVİNİRİM TŞK
Sayın Zileli
İlan No: #20796688 araç sizin orada
satıcısı Haydar Beyi tanıyormusunuz?
bu araç çok hesaplı görülüyor,
araç hakkında her hangi bir bilginiz varmı?
motor ve yürürü iyi durumda ise
modifiye için tam ele alınabilecek gibi görülüyor.
sizin fikriniz nedir?
Sayın Zileli
İlan No: #20796688 araç sizin orada
satıcısı Haydar Beyi tanıyormusunuz?
bu araç çok hesaplı görülüyor,
araç hakkında her hangi bir bilginiz varmı?
motor ve yürürü iyi durumda ise
modifiye için tam ele alınabilecek gibi görülüyor.
sizin fikriniz nedir?
Arkadaşlar www.milliemlak.gov.tr adresinde 02.02.2010 tarihli 1993 model defender ihalesi gördüm ve sizinle paylaşmak istedim .siteye giriş yaptıktan sonra TAŞINIR SATIŞ İHALE İLANINI tıklayın sayfa açıldığında TRABZON DEFTERDARLIĞINDAN TAŞINIR MAL SATIŞ İLANINAtıklayıp ilana ulaşabilirsiniz.1993 defender 06MNR46 plaka ile ilan mevcut.
Arkadaşlar www.milliemlak.gov.tr adresinde 02.02.2010 tarihli 1993 model defender ihalesi gördüm ve sizinle paylaşmak istedim .siteye giriş yaptıktan sonra TAŞINIR SATIŞ İHALE İLANINI tıklayın sayfa açıldığında TRABZON DEFTERDARLIĞINDAN TAŞINIR MAL SATIŞ İLANINAtıklayıp ilana ulaşabilirsiniz.1993 defender 06MNR46 plaka ile ilan mevcut.