esnemelerde falan daha rahat olur tabi ayrı kasa.Ama orjinali her zaman iyidir. Ben beğendim araçları, pickup işi görüyorsa sorun olmaz iyi güzele benziyorlar buradan.
esnemelerde falan daha rahat olur tabi ayrı kasa.Ama orjinali her zaman iyidir. Ben beğendim araçları, pickup işi görüyorsa sorun olmaz iyi güzele benziyorlar buradan.
Hurdasan MKE ihalesi arkadaşlar .Arkadaşlar Kapalı kasa araçlar var. Yakın olan varsa bilgi edinilebiliriz. Kapalı kasalarda düzgün araçlar olabilir diye düşünüyorum. Herkese Kolay Gelsin
http://www.mkehurdasan.com.tr/310511.htm
Hurdasan MKE ihalesi arkadaşlar .Arkadaşlar Kapalı kasa araçlar var. Yakın olan varsa bilgi edinilebiliriz. Kapalı kasalarda düzgün araçlar olabilir diye düşünüyorum. Herkese Kolay Gelsin
http://www.mkehurdasan.com.tr/310511.htm
Çok gerçekçi olmuşsunuz Şunu da unutmamak gerekir ki (en azından kendi adıma konuşayım) kısmet olursa ihaleden bir araç alabilirsem fiyatı yükseltilmemiş olarak yani var olan rayiç bedeli üzerinden almak isterim, sonradan bir kere yıkanmış ve 3 katı fiyatla malum sitelere konulmuş fiyatlarından haz etmiyorum. Sonuçta 2011 model araç almıyoruz. Özetle siz de haklısınız 'parayı veren düdüğü çalar + yeni düdükler almak için para kazanır'
Paranın konuştugu kesinde bu tip ihale malı satan yerlerdeki personelle enseye tokat .... parmak olmuş bazı şahıslar(şahıslar malum) yüzünden kaç kişi alacagı aracın içini dışını gerçekten inceleyebiliyor veya ilansız ihalelerden kaçımızın haberi oluyor,
İstisnalar kaideyi bozmaz personel bu şahıslara abi şu yarar şu yaramaz diyomu diyo gerekirse üstünden yükte hafif pahada agır parçayı söküp ihale sonrası bu şahıslara aktarıyomu aktarıyo,
EEEEE o zaman para 1 -2 araç alıp çekilen için degil bu kurumlardan sürekli araç alan dolayısı ile gerekli noktadaki personeli sürekli yemleyen ahbap çavuş ilişkisi içine olan için konuşuyo,
Yanlışım varsa buyrun.
Anladığım kadarıyla ihale edilen araçlar raiç bedelinin çok altında gidiyor. T.P.A.O nun araçlarına baktım motor ölmuş diyorlar onun hariçinde 5 tane kapalı kasanın 3 tanesinin kaportası suzgun sayılır diri gözüküyorlar. fakar ihale bedelleri yuksek ilaheden araç alsan ödediğin paranın üstünden %1KDV ?ÖTV falan %80 bir para daha ödüyormuşuz. yani ihale bedeli 3000 TL den alınan aracı üzerine geçirmen yaklaşık 5500 TL ye mal oluyormuş e hadi 2000-3000 TL de masraf yaptığını düşün araç 8500 bilemedin 10.000TL ye mal olur. Pek mantıklı gelmedi bana. hurdacılar 3.000 TL den almazlar o araçlara en fazla 1000-1500TL ye gider gibi geliyor bana yanlışmı düşünüyorum sizce...?