Selamlar
hız tartışmasının en iyi ilacı "GPS" ile olcum yapmak.. Boylelikle, olcum hatalarının onune geciliyor. Zira, disli oranları, lastik caplari vs. faktorler , km saatinin dogru gostermemesine neden oluyor. reha
valla zafer abı tam olarak neresı hatırlamıyorum mazot pompasının ( benımkını temızledıkya abı bırsuru ufak parca cıkan yer ) fıltresını temızlettım yola cıkmadan once ınanılmaz farkettı
valla zafer abı tam olarak neresı hatırlamıyorum mazot pompasının ( benımkını temızledıkya abı bırsuru ufak parca cıkan yer ) fıltresını temızlettım yola cıkmadan once ınanılmaz farkettı
Buna benzer birkaç fotoğraf bende de var..Bu filtreyi temizletmek gerçekten farkettiriyor..Ama muhakkak usta yada işi çok çok iyi bilen biri yapmalı bu işi ..
cok acayıp bı parcaydı saatçi işi işçilik var orda ama acayip farkediyo kesinlıkle tavsıye ederım aracın bayılması azalıyo gaz pedalına tepkı verır oluyo
benım aracı duzeltırken bılgısayar baglantısı bıle yaptı zafer abıler
2500 benzinli 1987 aracım düz yolda ve lpgde çok rahat 120 yapmakta olup, otobanda 125' e kadar anlık çıktım. arkada kilitli difransiyel olduğu için zorlamakta istemedim. sanırm benzinde dahada iyi gidecektir ;D
2500 benzinli 1987 aracım düz yolda ve lpgde çok rahat 120 yapmakta olup, otobanda 125' e kadar anlık çıktım. arkada kilitli difransiyel olduğu için zorlamakta istemedim. sanırm benzinde dahada iyi gidecektir ;D