Arkadaşlar bende 1987 model land rover defender 110 var. benzili ve lpg li. aracım 70000 km de. bor yağ katkısı ilaveli. lpg de 110km, benzinde ise 120km ibreyi görebiliyorum. lpg de şehir içi 1 km ye 0,22lt gaz yakıyor.
Fakat bu araçta 110km ve 120km hızı kesinlikle tavsiye etmem!
Merhaba arkadaşlar, uzun yoda defender süratli gitmemesi dışında problem çıkaracak bir araç mıdır? Yani hareket edip 900-1100 km kadar bir yol yapmam gerekiyor.
Merhaba arkadaşlar, uzun yoda defender süratli gitmemesi dışında problem çıkaracak bir araç mıdır? Yani hareket edip 900-1100 km kadar bir yol yapmam gerekiyor.
Selamlar
tabii ki kullandığınız motora bağlı. Bahsettiginiz eger düz dizel ise, bilinen en ağır koşul motoru olması ile tanınır.. hiç dert çıkaracağını sanmıyorum uzun yolda.. reha
Arkadaşım görüyorumki defenderi araç olarak dikkate almıyorsunuz ben bahse girerim hiç kontak kapamadan binlerce kilometre yol kateder ben bir yerde mola vererek Van dan İstanbul a 15 saatte gittim 1720 km . Defender iyi bir araçtır ( bakımlı olacak ve ustası olacak ). başka birşey demeye gerek yok.
Çakma Puma bunlar Ford'un Defender için ürettiği motorlardan değil de T 350 olarka geçen ve Ford Transit'te kullanılan mekanik pompalı motorlardan. 100, 120 ve 130'luğu var diye biliyorum mekanik pompalı olarak. Bu 130'luk olanı...
Arkadaşım görüyorumki defenderi araç olarak dikkate almıyorsunuz ben bahse girerim hiç kontak kapamadan binlerce kilometre yol kateder ben bir yerde mola vererek Van dan İstanbul a 15 saatte gittim 1720 km . Defender iyi bir araçtır ( bakımlı olacak ve ustası olacak ). başka birşey demeye gerek yok.
Araç sahibi olmadan benim de bu çeşit korkularım vardı fakat koltuğa oturduğumda bunların ( en azından benim perspektifimden ) yersiz olduğunu gördüm..Zaten bu araçlar çoğunlukla Expedition Vehicle ( Keşif , Seyahat Aracı ) olarak kullanılmış ve kullanılmakta..30-40 km lik keşif , seyahat olur mu ;D ...
Ford transit'in 350 E 350 M 350 ED diye modelleri var hepsinin motoru aynımıdır bilmiyorum. Senin kullandığın hangisinin motoru? Kaç yılı üretimi? Kaç cc? bu konuda bilgi verebilir misin?
Revizyonlu motor diye geçen motorlardan sanırım servis çıkışlı dendiğine göre. 2. eli de 4-5 bin arası. Defender'a gerçekten çok yakışıyor bu makinalar...
Revizyonlu motor diye geçen motorlardan sanırım servis çıkışlı dendiğine göre. 2. eli de 4-5 bin arası. Defender'a gerçekten çok yakışıyor bu makinalar...
Konya fort servisinde mevcut 5600 dyorlar gerçekten sandık motor bunlar motor proplemi yaşayan garantili araçlara takıyorlar ve üstelik 2 yıl da garantili