arkadaşlar benim daha önceki kullandığım araçların çogu seri binek arabalardı ve asfalta indiğim zaman aracın hakkını genelde veriyorum ama malum köy yollarına girdiğimde aradığım tadı bulamadım hiçbirinde
özellikle köy yolları için cj düşündüm bu araçların pahalı olduğunu düşündüğüm için niva almayı düşünmüştüm hatta deneme sürüşünde 80e çıktığımda beni korkuttu ne yolda tutabildim nede sesten durabildim birde o araç yapısı itibariyle asfaltta kaza yapmaya müsait olduğu için vazgeçtim defenderde böyle sıkıntı çekermiyim sizce
Defender sınıfını en iyi yoltutuşu olan araçlardandır bunun ilk sebebi sürekli 4x4 oluşudur araç yüksek görünsede ağırlık merkezi aşadadır
Virajlarda arkadan veya önden savrulması minimum seviyededir
kulanması çok kalay bir araç değildır firenleri , direksiyonu ,amortisörleri ,gergi kol lastikleri , varsa viraj demir lastikleri ,saglamsa cok rahat ,güvenli ve keyifli sürüş saglar
ağırlık merkezinin aşağıda olması akıllıca bencede mantıklı çünkü bu aracın asıl ağır tarafı şasesi üstü alüminyum kasa hafiftir haklısınız bunu düşünmemiştim
o araba 190 la giderken lastikleri yere değmemiştir ya o 190a ben inanmam mümkün değil o hıza çıkması hani çıktı diyelim yolda tutmak mümkün değil ben 2004 model opel comboyla en çok 185e kadar çıktım daha fazlası için korktum ki combo hıza müsait bir araç olmasına rağmen o hızdan sonra korkuttu beni ki birde landı düşünemiyorum o hızda
mercedes bmw yada bunu gibi araçlarla bile 200ü görenler sayılı ki nerde kaldı land
o araba 190 la giderken lastikleri yere değmemiştir ya o 190a ben inanmam mümkün değil o hıza çıkması hani çıktı diyelim yolda tutmak mümkün değil ben 2004 model opel comboyla en çok 185e kadar çıktım daha fazlası için korktum ki combo hıza müsait bir araç olmasına rağmen o hızdan sonra korkuttu beni ki birde landı düşünemiyorum o hızda
mercedes bmw yada bunu gibi araçlarla bile 200ü görenler sayılı ki nerde kaldı land
Naci abi diyorsa doğrudur aracı bende biliyorum anlık 190 yapabilir süreklide yaparda yani
ben 1, videsten 2. videse alamadığım rampada 3, vides koltuğa yapıştığımı hatırlıyorum
defenderde ben en fazla 130a kadar çıktım allah tan yol genişti sanki ön takımı bozuk araba gibi tutmak nerdeyse imkansız kontorolü çok zor oluyor ama standart olarak en fazla hızım 100ü diyebiliyorum ama 100 geçtikten sonra hız artıkça direksiyondaki hakimiyetim azalıyor
300TDI Defender bile zorladığınızda 150-160 görür, 3.9 V8 motorlu 182 HP gücünde bir Defender niye 190 km/h hız yapmasın ki? Bahsi geçen Combo 70 HP bu arada
Bu konularla aslında pek yakından ilgim olmadıgı soylenebılır fakat elımde 98 model motoru sıfıe yenı takılmıs uzerınde tuebochsrged yazan bır defender var.fotograflarınıda yakında paylasacagım zaten.su an 2009 mskysjı goruyor servıste cıkınca svx kasa olacak.arac .bu aracın maksımum hızı ne olabılır sızce?
Kusura bakmayın telefonun klavyesı bıraz kucuk bı kac harfe aynı anda basıyorum.turbocharged yazıyor turbo sarjlı yanı.bu arac dızel.dızelde v8 varmı bılmıyorum.maksımum hız ve yakıt tahmını ne olur.su an uzerıne 22 yada 20" lastıkler takılacak.
evet dogru cadde versiyonu planlıyorum bakalm inş güzel olacak ama burda şunu farkettim.sordugum sorulara hiç cevap alamıyorum.
birincisi bu araç v8 mi?
ikincisi maksimum hızı nedir?
üçüncüsüne gelirsek bu araç tahmini ne yakar km de?