Land Rover Defender

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan LaNDROWER-53 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 53
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,094
Ynt: Land Rover Defender

konuyla tam ilgili olmasa da belki yardimci olabilir dusuncesiyle gene bu siteden bir arkadasimizin yayinladigi land rover yedek parca katalogunun web linklerini attim.herkese kolay gelsin.saygilar selamlar

Ekli dosyalar

• land rover yedek parca katalogu web linkleri.rar
    2.7 KB · Görüntüleme: 206

Etiketler

hakan bey teşekkürler bayağı faydası olacağına inanıyorum özellikle atölye el kitabı

Sayın D onur bey sadece şaft istavrozu değişmekle şafttan gelen sesi kesemezsiniz başka bir deyişle aktarma organları içinde ön ve arka şaft dişi ve erkek kayıcılarıda kontrol ettirmek gerekir ayrıca arazi şanzumanındaki giriş mili ve ana dişlinin içide aşınınca vuruntu yapar bilgilerinize <defenderde vuruntuyu kesmek biraz zor ancak aza indirile bilir özellikle vites değişimlerinde diğer arabalara göre daha sakin değiştirmekte fayda var zaten araclar en az 15-20 yaşında bunlardan daha fazla performans beklemek zor olanla idare etmekte fayda var desem ne dersiniz > hayırlı işler

bende hüseyin arkadaşıma katılıyordum ilk zamanlar bayağı dert ettim vurultu yapıyor diye usta usta gezdim baktım olmuyor her kafadan bir ses en son arka akislere işlem yaptım sesi aza indirdim baktım yine ses gitmiyor azda olsa mevcut yok arkadaş dedim ben aracımı dinliyeyim sakin kalkışlarda hiç bir problem ve vurultu yok zamanla alışmaya bağlı bence bilginiz olsun saygılar

arkadaşlar bizim araçlardan anlayan usta oldukça az bu yüzden ustalar aracı gördümü uzaymekiği muamelesi görüyorlar deneme yanılma yolu ile bulmaya çalışıyorlar sorunu onun için sorunlardan emin olmadan ben aracımı ustalara yaklaştırmıyorum mümkün mertebe uzak duruyorum hem sinirlerinizde harab olmaz huzurla aracınızı kullanırsınız saygılar