<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Land Rover Discovery I V8 Hard Off Road Modifiyesi (Bolu)</b><br />
<br />
<blockquote data-attributes="" data-quote="Tempus" data-source=""
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
Tempus' Alıntı:
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Çağrı kişisel görüşüm ve bunca zamanın gözlem vede tecrübeleri ile bence discovery 1 için aks ve difransiyelde güçlendirme yapmaksınızın takılabilecek en büyük ve geniş lastik senin aracındaki ebattır. Ne daha kalınını nede daha büyüğünü o araçların yürür aksamı kaldırmaz. Uzun vadede sanayi dostu bir araç olur diye düşünüyorum. Yoksa senin aracı ben yaparken aynı maliyete 35 lastikde takabilirdim. Nasılsa şanzıman oranlarıda değişmişti.
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote><br />
Ben tüm sezon senin yaptığın Disco ile off road yaptım. Ve ne kadar çok araziye girdiğimi sen biliyorsun abi;<br />
Evet benim aracım tam kararında yapıldı ve kırılmıyor. Bir kere arazi şanz içerisindeki viskosu, en sonda geçen hafta arka kilidi kırdım. <br />
Benim altımda başka bir araç bu kadar off road yapsa neler başına gelirdi düşünemiyorum bile...<br />
<br />
İşte dediğim gibi deneyip göreceğiz... Ama bana bu yaptığımız araç kolay kolay kırılmaz gibi geliyor çünkü çok rahat geçiyor heryeri...</div>