Raha Yurdakul un (Verdiği destekten ötürü kendisine sonsuz teşekkürler.) çabalarıyla yurtdışından temin ettiğimiz liliput dokunmatik ekran,
Yine Benim bulup Rehanın Almanyadan getirdiği 12 volt ile çalışan P4 ve türevi işlemci ve boardlarını çalıştıran power supply ın , rastgele seçtiğimiz bir board la ve akü ile ilk test i ve ayarlamaları.
Piyasada bulabilidiğim en küçük ve en az güç çeken main board ve celeron işlemciyle Car-Pc nin çalıştırılması ve testleri. Mobil internetin çalıştırılması.
Nihayet kendimi google Earth üzerinde görüşüm , aracımın her hareketini dünyanın herhangi bir yerinden canlı olarak izleme imkanına kavuşmam.
Bu konuyu daha detaylı olarak başka bir başlık altında anlatırım.
Yavuz abi, konu mükemmel gidiyor. Merak ediyordum zaten DRU' yu. Bir bir öğreniyoruz işte...
Dağılmayacağını bilsem bende bildiğinden farklı bi Disco Disco Partizani videosu var ama..
ama... ;D
Arkadaşlar yıl sonu/başı sebebiyle çok yoğunum bu birkaç gün yazabilecek enerjim olacağını sanmıyorum , on-line ım ama kafa sürekli meşgul veya telefondayım kusuruma bakmayın. Arada fırsat bulursam biraz bişeyler eklerim.
Öncelikle vinç tamponunun tekrar değişimiyle başlayalım, Eski tampon orjinal BM idi ve çok sağlam bir yapısı vardı, falat azda olsa yaklaşm açısını bozuyordu.
Üyelerimizdne Naci Doğancı Discosunu Normal hale çevirip bir Def110 v8 i arazi ve kamp aracı olarak hazırlayınca Tamponunu bana verdi , alır almaz hemen işe koyuldum ;D