Land Rover Fotoğrafları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KuruKafa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,155
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 900,140

Etiketler

Ynt: Land Rover Fotoğrafları

aradaki foto vardır mutlaka fakat gezide toplak 30 gb lık foto çekilince bulması zor oluyor. video var onu yükleyeyim mi ?

vosdost' Alıntı:
aradaki foto vardır mutlaka fakat gezide toplak 30 gb lık foto çekilince bulması zor oluyor. video var onu yükleyeyim mi ?

Tabiii ki yükle. Neşemizi bulalım biraz.

ufukozkan' Alıntı:
defender bu hepsi sigar (Resimler donunce enkisa surede)

Senin jantlar Defender'a oluyor mu? Oluyorsa Yavuz'un Defender'a bi takıp deneseniz? Ona göre ben de 38" listesine eklensem... (Düğüne yetişsin de )

nkurtkaya' Alıntı:
Senin jantlar Defender'a oluyor mu? Oluyorsa Yavuz'un Defender'a bi takıp deneseniz? Ona göre ben de 38" listesine eklensem... (Düğüne yetişsin de )
Ufak bi opersyonla oluyor

vosdost' Alıntı:
Ahmet aman he kaç gündür defenderin yüzünü göremiyorum bari görüntülerden mahrum kalmayalım

nkurtkaya' Alıntı:
Nacı abinin ismarladıklarından sende istemen gerekir 4;11

foto ve video boyutları 250 kb geçtiği için gönderemiyorum.

yunus bager' Alıntı:
Nacı abinin ismarladıklarından sende istemen gerekir 4;11

Onu da isteriz Yunus, hele bi karar verelim kaç inch olacak da ona göre daha senden spacer isteyeceğim.
Benim bu Spacer ile iligli merak ettiğim bir konu var. Büyük lastik takınca 35" veya 38", bir de lastikleri spacer ile dışarı doğru alınca (direksiyon çevrildiğinde lastik içeri sürtmesin diye yapmak zorundayız sanırım) bu sefer lastik artikülasyonda çamurluk içine giremediği için çamurluğa veya dodiklere sürtmez mi?

photobucket ta biraz temizlik yapmama gerekir. Yüklemeye çalısacağım

35" 38" takacaksan ki cantlarıda değişeceksin spacere gerek kalmayabilir yoksa dediğin gibi çamurluğa surter en az 4" yükseltmen gerekir