Neredeyse orjinal hali diyebiliriz sadece kapı panzotu ve torpido kapağı eksikMustafad' Alıntı:Son resimlerdeki turuncu aracın iç yapısı ideal arazi aracı iç dizaynına güzel bir örnek bence; Plastik ön panel yok, kapı iç döşemesi yok, yan camlar sürgülü. Bu aracın içinde ses yapabilecek parça yok, arıza anında müdahale kolay, herşey ortada çünkü. Selamlar.
mu7y' Alıntı:
asyavarhan' Alıntı:Sevtap hanım tabiki illk göz ağrımız..Onla başladık...Ancak 110 alınca satmak zorunda kaldım.Resmide var..
O zaman düzetme yapayım pek fazla RRC fotosu yok Defender ve Disco ağırlıktayunus bager' Alıntı:Vardır vardır 124 sayfa var burda te başından beri takip ediyorum ne fotolar koyduk bu sayfaya![]()
RRC yi saf dışı bırakma gibi bir şansımız olamaz defender ve disco alt yapısını RRC den almıştır atasıda diyebilirizfclef' Alıntı:O zaman düzetme yapayım pek fazla RRC fotosu yok Defender ve Disco ağırlıkta![]()
asyavarhan' Alıntı:Son olarak Sedat beyyy..![]()
hsbasar' Alıntı:Teşekkür ederim Aykut bey,
Yalnız disco 3 fotosunu fazla koymayın. Malum göz görüyor gönül istiyor. ;D
mu7y' Alıntı:Gerçekten haklısınız 8) ;D
hsbasar' Alıntı:Beyrun bey görüşemedik sizinle, iznim o kadar kısaydıki bu sefer çok çabuk geçti. Sanayiye bile gidemedim ;D
18 Marta tekrar geliyorum Ankaraya bu sefer örüşürüz umarım. Sizin canavarı merak ediyorum.