Land Rover Fotoğrafları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KuruKafa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,155
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 896,981
Ynt: Land Rover Fotoğrafları

Madem bu gün ihtiyarlar günü benim "çilekeş"ten de fotoğraf eklemem gerekir

çileke2.jpg

çilekeş.jpg

çilekeş3.jpg

Etiketler

Sevtap hanım tabiki illk göz ağrımız..Onla başladık...Ancak 110 alınca satmak zorunda kaldım.Resmide var..

ilk aşkım.jpg

DSC01530.jpg

Mustafad' Alıntı:
Son resimlerdeki turuncu aracın iç yapısı ideal arazi aracı iç dizaynına güzel bir örnek bence; Plastik ön panel yok, kapı iç döşemesi yok, yan camlar sürgülü. Bu aracın içinde ses yapabilecek parça yok, arıza anında müdahale kolay, herşey ortada çünkü. Selamlar.
Neredeyse orjinal hali diyebiliriz sadece kapı panzotu ve torpido kapağı eksik :smiley:

Defender ve Disco dışında hiç foto yok. Range Rover Classic'e haksızlık mı ediliyor acaba?
4DrRangeRover03-03.jpg
1185759275.jpg
Whitehills2.jpg
Member_663_00180022.jpg

Bu da naçizane benim 1987 RRC
rva2652.jpg

yunus bager' Alıntı:
Vardır vardır 124 sayfa var burda te başından beri takip ediyorum ne fotolar koyduk bu sayfaya :smiley:
O zaman düzetme yapayım pek fazla RRC fotosu yok Defender ve Disco ağırlıkta :smiley:

fclef' Alıntı:
O zaman düzetme yapayım pek fazla RRC fotosu yok Defender ve Disco ağırlıkta :smiley:
RRC yi saf dışı bırakma gibi bir şansımız olamaz defender ve disco alt yapısını RRC den almıştır atasıda diyebiliriz :smiley:

mu7y' Alıntı:
Gerçekten haklısınız 8) ;D

Beyrun bey görüşemedik sizinle, iznim o kadar kısaydıki bu sefer çok çabuk geçti. Sanayiye bile gidemedim ;D
18 Marta tekrar geliyorum Ankaraya bu sefer örüşürüz umarım. Sizin canavarı merak ediyorum.

hsbasar' Alıntı:
Beyrun bey görüşemedik sizinle, iznim o kadar kısaydıki bu sefer çok çabuk geçti. Sanayiye bile gidemedim ;D
18 Marta tekrar geliyorum Ankaraya bu sefer örüşürüz umarım. Sizin canavarı merak ediyorum.

Evet abi olmadı bi dahaki sefere inşallah.. bizim canavarıın az bi işi kaldı bu hafta sonuna bitiyor büyük ihtimalle bakalım hayırlısı abi :smiley:

Antoff-Gezenbilir buluşmasından bir iki foto da benden.

Yavuzla arkadan gelmeye çalışanları beklerken ;)
[attachment=1]

Nihayet geldiler... ;D
[attachment=2]

Hadi geldiniz çıkın bakalım...

Antoff-gez 31.jpg

Antoff-gez 23.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,033
Kayıtlı Üye Sayımız
166,777
Kaydolan Son Üyemiz
utkuberks

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR