Land Rover Freelander 2 (Gezi Fotoları) - Adana

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Hilalseyhan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 72
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 29,902

Etiketler

Ynt: Land Rover Freelander 2 (Gezi Fotoları) - Adana

yani 11 temmuz mu :D mersinden birkaç araç geleceğiz bizde. birkaç güne şekillendirelim konuyu ayça hanım ;)

ORHANBIYIKLI' Alıntı:
11 temmuzda nerde ne var arkadaşlar, biraz bilgi lütfen.

orhan bey işin aslı karagöle gitmek ve orayı görmek istiyoruz ama malesef ben ve ayça hanım rotayı tam bilmiyoruz. mersin'den alihay(toyota 4 runner), cem/esra batmaz (1996 grand cherokee), gazi sezer (1989 defender 110 dizel) ile konuyu daha paylaşamadım ama yakında hepsinin fikrini alacağım. amaç ilk etapta mangal olacak ;D kışın yapılacak gezilerin planları, araçların eksikleri hakkında bilgi alışverişi yapacağız. ayrıca müsayit olursa tarsustan tanıdık arkadaşlarım var. belki ayça hanımda adana'dan arkadaşlara ulaşabilir diye düşünüyorum. sizde buyrun müsayitseniz :smiley:

bora1071' Alıntı:
orhan bey işin aslı karagöle gitmek ve orayı görmek istiyoruz ama malesef ben ve ayça hanım rotayı tam bilmiyoruz. mersin'den alihay(toyota 4 runner), cem/esra batmaz (1996 grand cherokee), gazi sezer (1989 defender 110 dizel) ile konuyu daha paylaşamadım ama yakında hepsinin fikrini alacağım. amaç ilk etapta mangal olacak ;D kışın yapılacak gezilerin planları, araçların eksikleri hakkında bilgi alışverişi yapacağız. ayrıca müsayit olursa tarsustan tanıdık arkadaşlarım var. belki ayça hanımda adana'dan arkadaşlara ulaşabilir diye düşünüyorum. sizde buyrun müsayitseniz :smiley:

Süper olur bir nokta koyalım takip için ayrıca gazi beye selamlar.

ORHANBIYIKLI' Alıntı:
11 temmuzda nerde ne var arkadaşlar, biraz bilgi lütfen.
Bora Beyin de dediği gibi güzel bir organizasyon düşünmüştük.Ama sanırım ben o kadar uzağa gidemeyeceğim.Babam ameliyat olacağı için şehirden fazla uzaklaşamam.
Ama onun dışında şehir içindeki tüm organizasyonlara katılırım.

_AYCA_' Alıntı:
Bora Beyin de dediği gibi güzel bir organizasyon düşünmüştük.Ama sanırım ben o kadar uzağa gidemeyeceğim.Babam ameliyat olacağı için şehirden fazla uzaklaşamam.
Ama onun dışında şehir içindeki tüm organizasyonlara katılırım.

umarım babanız sağlığına kavuşur . bir gün biryerlerde karşılaşmak dileği ile

freegraf' Alıntı:
4 kare mi ? foto bekliyoruz
Sonunda foto makinama kavuştum..Özelliklerini öğrenip.Foto çekmeye devam edicem :smiley:
ORHANBIYIKLI' Alıntı:
umarım babanız sağlığına kavuşur . bir gün biryerlerde karşılaşmak dileği ile
Teşekkürker..Şuan çok iyi :smiley:
Bizim düşündüğümüz buluşma ertelendi ama mangal buluşması için Adana-Mersin den gönüllü birinin plan yapmasını bekliyoruz :smiley:

adanada kaç tane off road aracı var tespit ettiniz mi? :D bu arada foremost ibrahim beyin defender aracı 15 gün sonra boyadan çıkacakmış, şuan kozanda aracı kaportada. o zamandan sonra oda ramızda olur ve orta bir nokta olsun tarsusta buluşalım ;). mehmet bey'in iyi olmasına sevindim.

_AYCA_' Alıntı:
Sonunda foto makinama kavuştum..Özelliklerini öğrenip.Foto çekmeye devam edicem :smiley:Teşekkürker..Şuan çok iyi :smiley:
Bizim düşündüğümüz buluşma ertelendi ama mangal buluşması için Adana-Mersin den gönüllü birinin plan yapmasını bekliyoruz :smiley:

şimdiden afiyet olsun

_AYCA_' Alıntı:
Sonunda foto makinama kavuştum..Özelliklerini öğrenip.Foto çekmeye devam edicem

Ayça hanım ben bu güzel fotoğrafları çeken makinanın marka modelini ve çeken kişinin bu konuda eğitimli olup olmadığı merak edyorum, bana eğitimli gibi geldi.

SabriARIKAN' Alıntı:
Ayça hanım ben bu güzel fotoğrafları çeken makinanın marka modelini ve çeken kişinin bu konuda eğitimli olup olmadığı merak edyorum, bana eğitimli gibi geldi.
Arkadaşımın makinası Canon ile çekilde tam modelini hatırlamıyorum.
Çeken kişi eğitimli değil...İlk sayfada da belirttiğim gibi bazılarını ben çektim,bazılarında aracı sürüyordum,bazılarında video çektim,bazılarında o an ordaydım..Dediğim gibi ortaya karışık :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,068
Kayıtlı Üye Sayımız
166,967
Kaydolan Son Üyemiz
çakır55

Çevrimiçi üyeler