KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ben döktüm dökeceğim taşları, Diğer arkadaşlar umarım anlatırlar her bir LR ayrı bir hikayedir , hepsi dıştan aynı görünür ama herkes bilirki hepsinin ruhu vardır ve sahibinin zevkine göre şekillenmiştir.
O zaman size düşen ellerinizdekini kıymet bilecek birilerine satıp bu işe tekrar başlamak ) Çünkü bilgi birikimleriniz takdir edilesi ve mutlaka açığa çıkmalı...
Merat etmeyin oda olacak bendeki defender babamın, 110 sw Meriç abimin şimdi sıra Zafer abim ben ve kardeşimde anlayaçağınız daha çokkk defender hikayesi çıkar bizden
hatta bizim sokağın ismini bile değiştirme pilanımız var (DEFENDER STREET ) ;D ;D ;D
Port bağaj hepsine sırayla yapılıyor kırmızının bagajı boyada bütün bağajlar kırmızının üzerinde yapılıyor
Sarıya sekman attık son kontrolleri yapılıyor
mavi ye telsiz takılıyor
beyazın elfireni tamirediliyor
bordo sw aks kafaları sıyırdı yenileri takılıyor
kırmızı modellik yapıyor
geriye kaldı 2 110 picup onlarda arkadaşlarına bakıyor he bi ara Murselin'nin G4 de oradaydı ama fotolayamamamışım
Port bağaj hepsine sırayla yapılıyor kırmızının bagajı boyada bütün bağajlar kırmızının üzerinde yapılıyor
mavi ye telsiz takılıyor
kırmızı modellik yapıyor
geriye kaldı 2 110 picup onlarda arkadaşlarına bakıyor he bi ara Murselin'nin G4 de oradaydı ama fotolayamamamışım
mavi ye telsiz takılıyor
kırmızı modellik yapıyor
Bu tip paylaşımlar benim gibi yeniler için cidden çok yararlı oluyor..Orjinal sitelerde bile bulamadığım bazı bilgilere sayenizde ulaşıyorum..Çünkü herşey orjinal parçalarla yada kitaplarda yazıldığı gibi olmaz..Tecrübe herşeydir..
Ellerinizie sağlık..Çok şık olmuş port bagajlar...Bu siteden Ankaralı bir arkadaş port bagaj montajı sırasında dikkat edilmesi gereken birşeyden bahsetmişti..Tavan oluklarına kıskaçlarken ek bi parça konulmadığı zaman port bagaj zamanla tavanı çürütüyormuş..Böyle bir bilgin var mı ?
Merhaba arkadaşlar,
DEFENDER'lenirsem bagaj utasını bulduk demektir.
Benim sösümü duydunuzmu bilmem sitede bazı yerlere yazdım.
DEFENDER ZEYTİN AĞACI GİBİDİR DEDEDEN TORUNA MİRAS KALIR.Yalanmı?Gerçi ne benim dedemden kaldı ne babamdan torununa kalacak fakat ben torunuma kesin DEFENDER bırakmak niyetindeyim.Halen babalığa devam ediyorum.
Söz bana ait olup herkes özellikle DEFENDER'CİLER tarafından kullanılmasına çok sevinirim.
Kalın sağlıcakla.
Niyazi UZUN.