Landcılar için "Discovery Channel" ...:!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan 77pickup110 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,080

77pickup110

İnsanoğlu Ay'ın daima bir yüzünü görür.
Yer
FETHİYE
Web
www.alamutalinca.com
Merhaba iyi akşamlar herkese.
Bir iki saattir arıyorum bulamıyorum!
Çok önceden (3-4 yıl önce) discovery kanalda bir programda (ismini bir türlü hatırlıyamadım) eski araba, motorsiklet vb. araçları alıp sıfırlıyordu. Bu programın bir bölümünde Land Rover Defenderdı zannedersem..! baştan sona tadilatını anlatıp sonundada off-road yarışa katılıyordu. Programda gerçekten tüm ayrıntılar ve incelikler vardı.

Diyorum ki hep beraber şu işe el atsakta buradan bu programı paylaşıma açsak. Bence harika olur. Sizce....

Etiketler
Ynt: Landcılar için "Discovery Channel" ...:!

"a 4x4 is born"
http://www.amazon.co.uk/4-X-Born/dp/B00064674I/ref=pd_bbs_1?ie=UTF8&s=dvd&qid=1203626473&sr=8-1
olabilir mi?

eyvaaaah ne işim var benim landcılarım arasındaaaa ;D

Çok saol

Orkun Eywallah sunucuyu tanıdım valla.
Şimdi elimden kurtulamaz. Tabi türkçesini bulabilecekmiyim bakalım. Bu arada senin landcıların arasına karışman yasakmı ? :eek:

Yok sıkıştırırlar felan diye korktum ama Godzilla burdaymış bişi olmaz :smiley:

şaka şaka :smiley: biz kocaman bir aileyiz... başlığınıza takıldım sadece ;D

Valla diğer araçları bilmem ama bendeki külüstür ihtiyar kurt çıktı!
Geçen cumartesi saat 01:00'de sokağa attım kendimi 05:45'te eve geldim. Pazar günüde 24:00'de sokağa çıktım, kadıköy ,caddebostan ,çamlıca ,ümraniye ve daha birçok yere gittim.
Karda baya bir keyif yaptım, kurtlarımı döktüm. Hiç bir yerde takılmadı, takılmayı bırak zorlanmadı bile ve tenteli olmasına rağmen ben arabada switshirtle oturdum çünkü kaloriferi müthiş ısıtıyor.
Dediğim gibii diğer araçları bilmem ama ben daha uzunca bir süre landçı olarak yola devam ederim.

Edin tabi.. herkesin aşkı kendine...

çok iyi bir referanstır bu DVD, modifiye edilerek şaseden toplanan offroad aracıyla ilgili başka kaynak DVD var mı bilmiyorum.. Hele birde o şaseyi, önce asit banyosuna sonra galvenize daldırmaları yıllardır her denk geldiğimde... "ne galvaniz mi? havuzları ne kadar büyükmüş?" sorusunu sormama neden olmuştur ;)
DVD yi bulursanız bizimlede paylaşın lutfen..

Evet seriyi buldum 4x4 Is born .
Fakat ufak bir sorun var daha doğrusu benim gibi ingilizcesi olmayanlara sorun olucak.Türkçesini bulamadım.
Sitedeki emektar ve yardım sever arkadaşlardan (bkn. gevis land rover el kitabı gibi) türkçe altyazı desteği gerekicek.

O program gerçekten çok güzeldi. Hey gidi Mark Evans.
Geçenlerde BBC kanallarından birinde, hiç ummadığım bir programı sunuyordu bir bayanla beraber.
Artık konuk muydu yoksa gerçekten sunucumuydu bilemiyorum ama program, hani şu bahçeyi filan derleyip topluyorlar ya, onların türevi bir programdı.

A4x4 is born serisini **'den bulup indirmiştim ve şu an arşivimde duruyor. Ancak türkçe altyazısını hiç aramamıştım.
Şu sıralar Mark Evans'ın araç toplama üzerine yeni bir programı başlıyor olsa gerek Discovery kanalında.

Arkadaslar 2 basarısız download denemesi, ve yaklasık 60 saatlik bir download macerasından ve traktör gibi sesler cıkartmaya baslayan bir bilgisayara mal olmasına ragmen 15 bölümün tamamı su anda arsivimde. Ingilizce, sayet isteyen varsa haber versin lütfen.
Toplam 2,53 GB, AVI formatında.
Her bölüm yaklasık 174 mb ve 23-24 dakika sürüyor.

isterim tabii de sizden nasıl alalım, boş DVD'yi nasıl ulaştırayım size? adres gönderir misiniz? ilginize teşekkürler.

Engin Bey adresinizi PM olarak atarsanız hafta sonu kopyalarım önümüzdeki hafta elinizde olur.

tarık Bey;

Merhabalar belgeseli bende arıyorum, zahmet olmazsa bir kopyada ben isteyebilirmiyim sizden vereceğiniz 1 adrese gereken DVD yi yollayabilir.Gösterdiğniz ilgi için şimdiden teşekkür ederim.

Saygılar

Ender

edaghan' Alıntı:
isterim tabii de sizden nasıl alalım, boş DVD'yi nasıl ulaştırayım size? adres gönderir misiniz? ilginize teşekkürler.

E ngin sende varsa şu DVD banada yollasan ben bunu bölük pörçük televizyonda seyretmiştim.

endy' Alıntı:
tarık Bey;

Merhabalar belgeseli bende arıyorum, zahmet olmazsa bir kopyada ben isteyebilirmiyim sizden vereceğiniz 1 adrese gereken DVD yi yollayabilir.Gösterdiğniz ilgi için şimdiden teşekkür ederim.

Saygılar

Ender
discovery-V8' Alıntı:
E ngin sende varsa şu DVD banada yollasan ben bunu bölük pörçük televizyonda seyretmiştim.

Yavuz abi, Ender Bey;

PM ile adreslerinizi yollayın, hafta içi size de yollarım.

İyi seyirler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,831
Kayıtlı Üye Sayımız
166,936
Kaydolan Son Üyemiz
Mehmetfv263

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR