camadan01 Ana Kamp Mesajlar 50 Tepkime Puanı 3 Yer İstanbul 16 Haz 2009 #1 landroverı anfibi yapmışlar çok dikkatimi çekti. Sizlerle paylaşmak istedim.
Mithatcan Zirve Mesajlar 1,106 Tepkime Puanı 2 Yer İSTANBUL ATAŞEHİR 16 Haz 2009 #2 Ynt: Landcılara Amfibi Defender çuk oturmuş derler ya böle olsa gerek
E edaghan Zirve Mesajlar 2,459 Tepkime Puanı 6 Yer İstanbul 16 Haz 2009 #3 Ynt: Landcılara Amfibi Defender Arkada AVON yazılı variller de süper... kozmetikçiler artık ürünleri varille mi satıyorlar?
Ynt: Landcılara Amfibi Defender Arkada AVON yazılı variller de süper... kozmetikçiler artık ürünleri varille mi satıyorlar?
camadan01 Ana Kamp Mesajlar 50 Tepkime Puanı 3 Yer İstanbul 16 Haz 2009 #4 Ynt: Landcılara Amfibi Defender avon diye bide lastik markası var benim bildiğim
alihay Kamp III Mesajlar 931 Tepkime Puanı 1 Yer osmaniye 16 Haz 2009 #5 Ynt: Landcılara Amfibi Defender yüzmedende geçer o sudan
Defender Land Rover Discovery Series II TD5 Mesajlar 187 Tepkime Puanı 0 Yer İstanbul & Erenköy 16 Haz 2009 #6 Ynt: Landcılara Amfibi Defender Sizde batiskaf yaptınız aracı..Alınan gazın haddi hesabı yok
alihay Kamp III Mesajlar 931 Tepkime Puanı 1 Yer osmaniye 16 Haz 2009 #7 Ynt: Landcılara Amfibi Defender burda yüzdürmeye çalışmış ve yüzdürmüşler zaten bu durum abartı değil mi onlar yapmış mı yani
Ynt: Landcılara Amfibi Defender burda yüzdürmeye çalışmış ve yüzdürmüşler zaten bu durum abartı değil mi onlar yapmış mı yani
yunus bager LR 1992 DEFENDER 110 Mesajlar 3,679 Tepkime Puanı 1 Yer kocaeli 17 Haz 2009 #8 Ynt: Landcılara Amfibi Defender Bir görüntüde bende var yanılmıyoırsam PTO çıkışındada pervane var
O ozcour Kamp III Mesajlar 853 Tepkime Puanı 2 Yer İZMİR İSTANBUL 17 Haz 2009 #9 Ynt: Landcılara Amfibi Defender benim 90" defenderım olsa deniz suyuna sokmam, şasede pas yapar ;D
AFRİKALI Kamp I Mesajlar 142 Tepkime Puanı 1 Yer İSTANBUL 17 Haz 2009 #10 Ynt: Landcılara Amfibi Defender Gerçekten harika görüntüler. Land Rover neymiş yav. Selamlar.
hakki GaLaTaSaRaY * * * 1905 ( İST/TR ) Mesajlar 562 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul 19 Haz 2009 #11 Ynt: Landcılara Amfibi Defender ya bi araca herşeymi yakısır ya
gomera Kamp II Mesajlar 217 Tepkime Puanı 5 Yer TRABZON 20 Haz 2009 #12 Ynt: Landcılara Amfibi Defender ne güzel olmuş işte lastiğine çivi batma derdi yok. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Ynt: Landcılara Amfibi Defender ne güzel olmuş işte lastiğine çivi batma derdi yok. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
E emrahmarti Discovery I 3.5 v8 EFI Mesajlar 463 Tepkime Puanı 0 Yer Bolu - Türkiye Web www.7-24.web.tr 20 Haz 2009 #13 Ynt: Landcılara Amfibi Defender pto şıkışı olan bir araştan daha başka ne istenebilir ki?????????
zaferbager41 Kamp I Mesajlar 173 Tepkime Puanı 0 Yer Kocaeli 21 Haz 2009 #14 Ynt: Landcılara Amfibi Defender camadan01' Alıntı: avon diye bide lastik markası var benim bildiğim Genişletmek için tıkla ... Avon benim bildiğim kaplama lastiklerde kullanılan sırt markasıdır
Ynt: Landcılara Amfibi Defender camadan01' Alıntı: avon diye bide lastik markası var benim bildiğim Genişletmek için tıkla ... Avon benim bildiğim kaplama lastiklerde kullanılan sırt markasıdır
gomera Kamp II Mesajlar 217 Tepkime Puanı 5 Yer TRABZON 21 Haz 2009 #15 Ynt: Landcılara Amfibi Defender buda demek oluyorki dubaların sponsoru ve üreticisi avon.
LRTD5 One Life, Live It! Mesajlar 994 Tepkime Puanı 9 21 Haz 2009 #16 Ynt: Landcılara Amfibi Defender Avon bir şişme bot üreticisi, UK orijinli. Avon ribs, dinghy diye aranılınca bulunur. Bayağı sağlam mallar yapıyorlar.
Ynt: Landcılara Amfibi Defender Avon bir şişme bot üreticisi, UK orijinli. Avon ribs, dinghy diye aranılınca bulunur. Bayağı sağlam mallar yapıyorlar.