KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ergun abi gene döktürmüşsün,zaten az kaldı biraz daha gaza gelirsem,arazi için birtane yapacağım en sonunda,Yükselde düşünüyormuş,bakalım.Ama aksesur açısından bayaaa uğraşacağız gibime geliyor.Hasancım bende ihtiyar deme diyecektim,Sevtap söylemiş.Ona bir isim bulurum düşüneyim biraz.Bu arada sen bunların cennetinde çalışıyorsun.Hergeldiğinde bir parça getiriyorsundur umarım.Ben orda olsam kafayı yerim heralde. ;D
Yakışır Tuğsancım. 80'i kışlık, 40'ı da yazlık kullanırsın. Bizim "ihtiyar"lar 25 yaşında şu anda. Bir 25 sene daha problemsiz yürütürüz gibi geliyor bana ;D
Sedatcım senin ihtiyar taşgibi bu arada. Sadece sol çamurluğa hafif botoks gerekiyor
FJ40 da panjur çerçevesinin alt çizgisiyle çamurluklar aynı doğrultuda olması lazım.
Seninki gece hayatından mıdır nedir, biraz sarkmış ;D ;D
(Genelde insanlar o çamurluklara oturmayı çok seviyor. O yüzden biraz sarkma olabiliyor.)
(Bu arada bir süredir sesin çıkmıyor diye mesaj atacaktım özelden)
Merhaba Yeni geldim Türkiyeye, baldızı evlendiriyoruz bu hafta sonu o nedenle biraz yoğun geçiyor günler, foruma pek giremiyorum.
Libyada pek bu araçlardan kalmamış. Suriyeli bir arkadaş var ondan rica ediyorum her gelişinde birşeyler getiriyor. Bu sefer vosvosa çalıştı, yeni kelebek camlarımız geldi, artık rüzgar sesimiz yok.
Bizi botox kurtaramaz sanırım. Ciddi bir operasyona ihtiyacımız var.
Önümüzdeki yılın plan programında dış güzelliğimizle ilgili çalışmalar var.
Umarım Festival de görüşürüz fikirlerinizi alırım.
Ooooohhh keyifime diyecek yok valla,bir yandan vx80 fotoları,biryandan 40 serisi hadi oldu olacak Hilux ve 4Runner cılar da başlasın resimler atmayada tam olsun.Toyota cenneti mubarek. 8)
Ooooohhh keyifime diyecek yok valla,bir yandan vx80 fotoları,biryandan 40 serisi hadi oldu olacak Hilux ve 4Runner cılar da başlasın resimler atmayada tam olsun.Toyota cenneti mubarek. 8)
Bizi botox kurtaramaz sanırım. Ciddi bir operasyona ihtiyacımız var.
Önümüzdeki yılın plan programında dış güzelliğimizle ilgili çalışmalar var.
Umarım Festival de görüşürüz fikirlerinizi alırım.
Bu araç ortaköyde bir galeride idi, sonra aşkın da satışa çıktı.
O dönemde 19500 TL istiyorlardı. Ben çok beğeniyordum, hemen hemen hergün ilanına bakıyordum ama bir türlü bütçeyi toparlayıp talip olamamıştım. Hep aklımda kalan bir araç. İçide çok güzel.