Landcruiser 40 Serisi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ergunucyasar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 87
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,621
Ynt: Landcruiser 40 Serisi

tugsan75' Alıntı:
Ergun abi gene döktürmüşsün,zaten az kaldı biraz daha gaza gelirsem,arazi için birtane yapacağım en sonunda,Yükselde düşünüyormuş,bakalım.Ama aksesur açısından bayaaa uğraşacağız gibime geliyor.Hasancım bende ihtiyar deme diyecektim,Sevtap söylemiş.Ona bir isim bulurum düşüneyim biraz.Bu arada sen bunların cennetinde çalışıyorsun.Hergeldiğinde bir parça getiriyorsundur umarım.Ben orda olsam kafayı yerim heralde. ;D

Yakışır Tuğsancım. 80'i kışlık, 40'ı da yazlık kullanırsın. ;) Bizim "ihtiyar"lar 25 yaşında şu anda. Bir 25 sene daha problemsiz yürütürüz gibi geliyor bana ;D

Etiketler

Sedatcım senin ihtiyar taşgibi bu arada. Sadece sol çamurluğa hafif botoks gerekiyor ;)
FJ40 da panjur çerçevesinin alt çizgisiyle çamurluklar aynı doğrultuda olması lazım.
Seninki gece hayatından mıdır nedir, biraz sarkmış ;D ;D
(Genelde insanlar o çamurluklara oturmayı çok seviyor. O yüzden biraz sarkma olabiliyor.)

(Bu arada bir süredir sesin çıkmıyor diye mesaj atacaktım özelden)

3-4 gündür nette fj40 ları araştırıp duruyorum.Kafaya fena taktım.Araçlarımı satayım hemen en kralından yapıcam bitane.

Merhaba Yeni geldim Türkiyeye, baldızı evlendiriyoruz bu hafta sonu o nedenle biraz yoğun geçiyor günler, foruma pek giremiyorum.

Libyada pek bu araçlardan kalmamış. Suriyeli bir arkadaş var ondan rica ediyorum her gelişinde birşeyler getiriyor. Bu sefer vosvosa çalıştı, yeni kelebek camlarımız geldi, artık rüzgar sesimiz yok.

ergunucyasar' Alıntı:
Sedatcım senin ihtiyar taşgibi bu arada. Sadece sol çamurluğa hafif botoks gerekiyor ;)

Bizi botox kurtaramaz sanırım. Ciddi bir operasyona ihtiyacımız var.
Önümüzdeki yılın plan programında dış güzelliğimizle ilgili çalışmalar var.
Umarım Festival de görüşürüz fikirlerinizi alırım.

Favori fotoğraflarımdan biri

rw_show_060818_1m-1.jpg

Ooooohhh keyifime diyecek yok valla,bir yandan vx80 fotoları,biryandan 40 serisi hadi oldu olacak Hilux ve 4Runner cılar da başlasın resimler atmayada tam olsun.Toyota cenneti mubarek. 8)

tugsan75' Alıntı:
Ooooohhh keyifime diyecek yok valla,bir yandan vx80 fotoları,biryandan 40 serisi hadi oldu olacak Hilux ve 4Runner cılar da başlasın resimler atmayada tam olsun.Toyota cenneti mubarek. 8)

Özellikle Hilux ın konusu hemen açılsa iyi olur. İnternette dolaştıkça çok güzel fotoğraflarına rastlıyorum. Onları bir arada görmek çok keyifli olur.

hsbasar' Alıntı:
Merhaba Yeni geldim Türkiyeye, baldızı evlendiriyoruz bu hafta sonu o nedenle biraz yoğun geçiyor günler, foruma pek giremiyorum.

Sen kız tarafısın kardeşim ne yoğunluğu? :D Bırak damat paralasın kendini. ;)

hsbasar' Alıntı:
Bizi botox kurtaramaz sanırım. Ciddi bir operasyona ihtiyacımız var.
Önümüzdeki yılın plan programında dış güzelliğimizle ilgili çalışmalar var.
Umarım Festival de görüşürüz fikirlerinizi alırım.

Bir aksilik olmazsa İnşallah görüşeceğiz.

Geçenlerde Anadolu Hisarı'nda Göksu Evlerinde gördüm bu aracı. Çok hoşuma gitti. 34 ERA 54; tanıyan var mı acaba???[attachment=1]

100_5960.jpg

Ben tanıyorum, uzaktan.

Bu araç ortaköyde bir galeride idi, sonra aşkın da satışa çıktı.
O dönemde 19500 TL istiyorlardı. Ben çok beğeniyordum, hemen hemen hergün ilanına bakıyordum ama bir türlü bütçeyi toparlayıp talip olamamıştım. Hep aklımda kalan bir araç. İçide çok güzel.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,092
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR