Ynt: Landrover İçin Portal Aks Kullanımı
beyler
konuyu bir kez daha toparlamakta fayda görüyorum... portal aks için TR'de en kolay bulunabilen parçalar unimog eskilerinden...Artısı nispeten volvo olanlara göre ucuz ama daha ağır parçalar... olsun ağırlıktan yana şikeyetimiz yok diyelim...
sonra diyelimki dingilleri ankaradan bulduk ve ingiltereden (portal rover) veya başka bir modifici firmadan gerekli kiti aldık getirdik.
ve gene diyelimki mekanikten anlayan arkadaşlar TR'de bu kiti sorunsuz olarak monte ettiler, buraya kadar maliyet çok korkutucu değil.. yaklaşık 5-6 K $
sonra bir baktık arabaya 20" jant ve lastik almak gerekti... fiyatını bilmiyorum araştırmadım...
hadi diyelim o iş te tamam...tabi doğal olarak arabanın motorunun o lastikleri çevirdiğini kabul ediyoruz
)))
arabaya bindik kontağı açtık ne görelim arabanın son sürati 80 km
)))))))))))))
bunu halletmek için mecburen dave ashcroft amca bize özel transfer kutusu yapıyor ve sürat 130 km lere çıkıyor... bunun da fiyatını bilmiyorum...
daha sonra bir makine mühendisi bulup bütün bunların defenderlere (yada araç neyse) uygunluğunu onaylattırıyoruz (proje çiziliyor) ...
sonra TÜV deki amcalara bütün bu güzel şeyleri itinayla test ettiriyoruz... ruhsatı yeniliyoruz... trafik sicil tse belgesi isteyebilir
yani İTÜ motorlu araçlar labaratuarı yolu gözükebilir...
yada bunlarla uğraşmayıp aracın plakasını iptal edip aldığımız römorkun üzerine koyup istediğimiz yere götürüp orada (aracı trafiğe çıkartmadan) gönlümüzce kullanıyoruz...
moraliniz hala yerindeyse konuşmaya devam edelim...
naci
defenderi pazartesi İTÜ de snava girecek üye