landroverexperience.com.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan berk Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 22
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,388

berk

"DEFENDER" is the sign of the sick mind :)
Yer
kocaeli
Web
www.kodosk.org.tr
selamlar bır outdoor sıtesınden 250 lıra uzerındekı alısverıse landroverexperience den surus egıtımı verdıgını gorunce baktım sıteyı ınceledıkten sonra bılgı almak ıcın ıletısım formunu tıkladıgımda gunluk kullandıgım aracımı secemedım...

http://www.landroverexperience.com.tr/gb/en/Adventures_Microsite/Experience/Iletisim2.asp

bakalım defender sahıplerı araclarını secebıleceklermı deneyimin hasını ögreten aracın lıstede olmaması benı hem uzdu hemde sevındırdı uzen tarafı araclarımızı arac olarak gormemelerı sevındıren kısmı eger defenderla orada egıtım verırlerse yan taraftakı elektronık oyuncakları satamıyacak olmaları sanırım ) bende bu sekılde davrandıkları ıcın kazanmama ragmen kendılerını protesto edıyorum ( kendımce tas daga kusmus dagın haberı olmamıs )

Etiketler

Ynt: landroverexperience.com.

Bir defender sahibi olarak land rover experience gecen sene katildim, freelander ve yeni disco kullandik ama en buyuk zevki onlardan inip kendi arabama binince aldim ( bilmem anlatabildim mi) zaten discoya neredeyse dokunamadik elektronik kilidi bile ya bozulyrsa diye actirmadilar)))
Anlayacaginiz cok cig bir gezi yapip donduk. Hatta 2 ci su gecisinde freelander in orasi burasi kokmaya ve egzosdan garip renkli dumanlar cikarmaya basladi )))

Benden de protestoya destek....

Arkadaşlar, Defender gibisi yok gerçekten. Hayatımda, kullanmaktan tarif edemediğim kadar keyif aldığım tek araç. İnşallah yakında tekrar bir Defender ile hayatıma devam edeceğim ;D ( hatasız kul olmaz )

Defender sahibi olupta Defender'ını satmak-farklı bir araca geçmek düşüncesine kapılan insanlar için: bir rehabilitasyon merkezi açalım ;D Bu insanları topluma kazandıralım, ben ettim - başkaları etmesin ;D ( kendim için konuşuyorum. Evet satmamalıydım, kendimi tedavi etmeye çalışıyorum )

Rüyalarıma giriyor Tam kavuşacakken uyanıyorum

Barış

pancarmotorcu' Alıntı:
Bazı araçlar vardır, bir alıken sevinir birde satınca çok sevinirsiniz.

Bu sözü daha çok tekne - yelken ile ilgilenenler kullanır ve şöyle söylenir genelde: Yelkenli tekneyi; bir ilk satın aldığında, birde sattığında çok sevinirsin. Eğer kasttettiğiniz bazı araçlardan biri de Defender ise Defender'ın satıldığında sevinilen bir araç olduğunu düşünmüyorum kendi adıma.

Şahsi fikrimdir.

Barış

farklı 4x4 de kullandım, söylemesi ayıp 2 de binek aracım var ama kullanırken keyif aldığım ve yüzümde gülümsemenin hiç eksik olmadığı tek araç "Defender'im" : ))))

En iyi tekne arkadaşımın teknesidir denir