Lastik Değişimi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Quizilbaşan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 13
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,999

Quizilbaşan

Ana Kamp
Selam arkadaslar.arabamda 205/70 R15 lastik vardi.gorunusunden dolayi 235/75 R15 lastik aldim.ama hic bi ayar yaptirmadim.sizce hangi konulara dikkat etmeliyim??sadece ön tarafi yukseltmem gerekiyor.onuda torsiyondan mi amortisörûn boyunumu yukseltmeliyim?tecrubelerinize ihtiyacim var.

Etiketler

Ynt: Lastik Değişimi

araç mazda b2500 ama torsiyondan oynarsan araba sertleşir dediler amortisör boyu uzatılırsa araba 5-6 cm yükselirmi?

Quizilbaşan' Alıntı:
Selam arkadaslar.arabamda 205/70 R15 lastik vardi.gorunusunden dolayi 235/75 R15 lastik aldim.ama hic bi ayar yaptirmadim.sizce hangi konulara dikkat etmeliyim??sadece ön tarafi yukseltmem gerekiyor.onuda torsiyondan mi amortisörûn boyunumu yukseltmeliyim?tecrubelerinize ihtiyacim var.

ben dede mazda b2500 var aynı lastik ebatı bendede var (205/70/R15) fakat forumda bende konu açtım yüksetlme amaçlı ama 4x2 lerde verimli sonuç alınmaz dediler.bende hiç denemedim... birde 205 kullanıdığınız janta mı 235 lastik kullandınız merak ettim ?

evet. Jant ayni fulda trump 4x4 model lastigi taktm.tek sorun tam dnuslerde surtuyodu onuda 7mm flans yaptirdim o problemde bitti.onun disinda bska bi problem yasamadm.

ayni model uyar.bak fotoda iki farkli lastigm var.önler 235 arkalar 205 fark acisindan anlarsin.[attachment=1]

Quizilbaşan' Alıntı:
ayni model uyar.bak fotoda iki farkli lastigm var.önler 235 arkalar 205 fark acisindan anlarsin.

resim koyabilirmisin 1-2 tane ayrıca önleri nasıl yükselttiğinin resmi var mı yani ön lastiklerin arkasının fotosu

şimdi oldu heralde.

19122010219.jpg

bunlarda olcanı zannet miyorum bişey merak ettim on lastikleri değiştirdiniz ya kac cm yükselme oldu önde...varsa önden yakım çekim fotosu varmı

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,948
Kaydolan Son Üyemiz
neyzenx

Çevrimiçi üyeler

Geri